Ajankohtaista

Avoin työpaikka: Asiakkuusasiantuntija

Etsimme asiakkuusasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja mielenkiintoiset työtehtävät voimakkaasti kasvavassa yrityksessä.

me lexilaiset milla
MEISTÄ

Linnunmaa Lex on innovatiivinen digitaalisia lakipalveluita tarjoava kasvuyritys, jolla on toimistot Porvoossa, Kuopiossa sekä Joensuussa. Tehtävänämme on pitää yritysasiakkaamme ajan tasalla niiden toimintaa koskevasta lainsäädännöstä, auttaa sääntelyn vaatimusten tunnistamisessa sekä arvioinnissa ja kertoa lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista ymmärrettävällä tavalla. Verkkopalvelumme avulla tuotamme asiakkaillemme ajantasaista lakitietoa, joka auttaa yrityksiä vastuullisuustyössä.

ASIAKKAAMME

Palvelemme tällä hetkellä yli 500 asiakasyritystä, ja referensseistämme löytyy sekä eri toimialojen johtavia suuryrityksiä että pienempiä organisaatioita.

Digitaalisen verkkopalvelumme käyttäjiä asiakasyrityksissä on mm. yrityksen vastuullisuusjohto, ympäristö- ja turvallisuuspäälliköt, HR- ja yritysjohto, jotka tarvitsevat omassa työssään tuoretta lakitietoa. Asiakkaitamme ovat mm. Abloy, Thermo Fisher, Kuusakoski, Lumene, Wihuri, Promens ja Jujo Thermal.

AVOIN TEHTÄVÄ

Etsimme oma-aloitteista ja tuloshakuista asiakkuusasiantuntijaa töihin mukavaan työyhteisöömme pääkaupunkiseudulle. Asiakkuusasiantuntijan toimipiste sijaitsee Porvoossa, mutta myös etänä työskentely on luonteva osa arkeamme.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, toimeen tarttuva ja ihmisen kanssa hyvin toimeentuleva. Olet kiinnostunut asiakkaiden kanssa toimimisesta ja pystyt käymään neuvotteluita yritysten johdon kanssa. Tiimin jäsenenä työskentely ja hyvä yhteishenki ovat sinulle tärkeitä. Tehtävässäsi vastaat oman myyntitavoitteesi mukaisesti uusasiakashankinnasta.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Asiakasprospektointi ja liidien keruu
  •  Asiakkaiden kontaktointi
  • Tapaamisten ja etätapaamisten järjestäminen
  • Asiakastapaamiset ja palveluiden esittely
  • Tarjousten tekeminen ja kauppojen viimeistely
  • Tarjouspyyntöjen hoitaminen
  • Asiakasyhteydenpito ja viestintä

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

  • Tuloksellista otetta myyntityöhön ja positiivista asennetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Vahvaa itseohjeutuvaa työtapaa
  • Asiakaspalveluhenkeä ja tiimitaitoja
  • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
  • Hyviä digitaitoja ja -valmiuksia (Office-ohjelmistot, Teams)
  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista tutkintoa
  • Aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä (B2B-myynnissä)

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työskentelypuitteet voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, selkeän tehtäväkentän, hyvän perehdytyksen kaikkiin tuotteisiimme sekä myyntityöhön. Ympärilläsi on kiva ja tsemppaava työporukka, joka koostuu Linnunmaa Lexin myyntitiimistä ja lakiasiantuntijoista.

Työ on alkaa sopimuksen mukaan. Työtä tehdään pääasiassa ns. virka-aikaan (8–16). Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä suoritukseen sidottu kuukausittain maksettava provisio. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin, työilmapiiriin, palkitsemiseen, yhteiseen tekemiseen ja avoimeen keskusteluun. Työntekijänä meillä käytettävissäsi on hyvät työsuhde-edut, laaja työterveyshuolto ja vapaaehtoinen vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Meillä saat käyttää joka viikko osan työajastasi liikkumiseen ja hyödynnettävissäsi on myös liikuntaetu. Lisäksi työntekijälle kuuluu Epassi-etu.

Hakemuksen toimittaminen: Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevaa lomaketta käyttäen. Järjestämme haastatteluita joustavasti. Haku suljetaan sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaan niihin mielelläni!
Riikka Henkola, 044 700 8602, riikka.henkola@linnunmaalex.fi

Henkilötietojen käsittely rekrytoinnin yhteydessä:
Lue tietosuojaseloste

Tutustu meihin:

www.linnunmaalex.fi
www.linkedin.com/company/linnunmaa-lex-oy

Picture of Riikka Henkola

Riikka Henkola

Myyntijohtaja
+358 44 700 8602
riikka.henkola@linnunmaalex.fi

Hakemuksesi asiakkuusasiantuntijan tehtävään

Hakemus asiakkuusasiantuntijan tehtävään (2024)
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi

Maximum file size: 104.86MB

Scroll to Top