Asiantuntija­palvelut

Vaatimusten täyttymisen arviointi (VTA)

Vaatimusten täyttymisen arviointi on lisäpalvelu, jota tarjoamme legal compliance -palveluidemme käyttäjille oman vastuullisuustyön ja digipalvelussa itsenäisesti tehtävän arvioinnin tueksi. Lakiasiantuntijamme johdolla toteutettava työpaja on helppo tapa arvioida ja dokumentoida lakisääteisten vaatimusten taso organisaatiosi päivittäisessä toiminnassa.  Arviointi sopii suoritettavaksi paitsi osana kokonaisvaltaista legal compliance -ja vastuullisuustyötä, myös esimerkiksi auditointia varten.

Vaatimusten täyttymisen arviointi voidaan ajoittaa heti Linnunmaa Lexin legal compliance -palveluiden käyttöönoton yhteyteen tai se voidaan toteuttaa myöhemmin, organisaatiollesi sopivana ajankohtana. Kun vaatimusten täyttymisen arviointi on tehty kerran, vaatimusten muutokset ja tilanne voidaan jatkossa päivittää vaatimusten täyttymisen arvioinnin vuosikatselmuksessa.

Työpajassa poimitaan organisaatiosi lakikirjastosta toimintaasi koskettavat keskeiset vaatimukset ja vastataan yhdessä arviointikysymyksiin – eli siihen, miten kukin vaatimus on hoidettu, kuka siitä vastaa ja mistä tarvittavat dokumentit löytyvät. Merkinnöistä syntyy näppärä raportti kokonaistilanteesta. Samalla lakiasiantuntija kouluttaa teitä palvelun tehokkaampaan käyttöön, sääntelyn sisältöön ja hakee vastauksia työpajan aikana nouseviin kysymyksiin.

Arviointityöpaja suoritetaan yhdessä yrityksesi vastuuhenkilöiden kanssa. Se toteutetaan pääsääntöisesti etäyhteydellä 1–2 päivän aikana. Työpaja päättyy yhteenvetotilaisuuteen. 

Asiantuntijapuheenvuorot

Linnunmaa Lexin asiantuntijat ovat suosittuja vieraita ja esiintyjiä koulutuspäivissä, tapahtumissa ja webinaareissa. Puhumme ja koulutamme säännöllisesti yhteistyökumppaniemme ja muiden tahojen tilaisuuksissa. 

Voit pyytää meidät puhumaan live- tai verkkotapahtumaasi lainsäädännön ja legal compliance -toiminnan eri aihealueista. Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai lähetä tarjouspyyntö

Scroll to Top