Ajankohtaista

Vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelma (22.10.-26.11.2024)

Kaipaatko lisää varmuutta ja sujuvuutta työnkuvaasi koskettavien lakisääteisten vaatimusten tunnistamiseen ja arviointiin? Haluatko hahmottaa nykyistä paremmin ESG- ja vastuullisuussääntelyn keskeiset osa-alueet? Vahvista osaamistasi ja tehosta työtäsi osallistumalla lakisääteisten vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelmaan. Voit valita juuri omaan työnkuvaasi sopivat osiot kalenteriisi. 

asiakaskirje kesatervehdys 2022 kvartaali

Vaatimusten täyttymisen arviointi on tärkeä osa organisaatiosi legal compliance- ja vastuullisuustyötä. Se kattaa enemmän kuin vain lakisääteisten vaatimusten noudattamisen ja hyvin hoidettuna vaatimustenmukaisuus auttaakin yritystä muun muassa tunnistamaan ja hallitsemaan oikeudellisia riskejä. Lisäksi se auttaa tekemään informoidumpia päätöksiä ja parantaa siten sekä henkilöstön että sidosryhmien ja sijoittajien luottamusta. Vaikka vaatimustenmukaisuus voi tuntua aluksi monimutkaiselta ja pakolliselta pahalta, sen hyödyt ovat huomattavia ja tuottavat pitkäaikaista arvoa yritykselle.

Vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelma on suunnattu sinulle, joka vastaat organisaatiotasi tai vastuualuettasi koskevien lakisääteisten vaatimusten täyttymisestä ja haluat oppia tai vahvistaa legal compliance -osaamistasi ja -toiminnan dokumentaatiota. Koulutuksessa käsittelemme keskeisiä ESG- ja vastuullisuussääntelyn osa-alueita sekä työterveyttä ja -turvallisuutta, ympäristöä, kemikaaleja, työsuhteita sekä tietosuojaa koskevia lakisääteisiä vaatimuksia.

Saat koulutuksessa erinomaiset eväät vaatimusten arviointiin omassa työssäsi sekä tiedon jakamiseen tiimisi ja työyhteisösi kesken. Opit säännöllisen ja toimivan tavan arvioida lainsäädännön keskeisten vaatimusten täyttymistä organisaatiossasi, osallistaa arviointiin tarpeen mukaan muita organisaatiosi vastuuhenkilöitä, tunnistaa vaatimuksissa tapahtuneet muutokset ja tuottaa sekä sisäisen työn että sidosryhmien kannalta tarpeellista dokumentaatiota yrityksesi toimenpiteistä lakisääteisten vaatimusten täyttymiseksi.

Tule mukaan ja vahvista sekä omaa että organisaatiosi osaamista legal compliance- ja vastuullisuustyössä!

KOULUTUSOHJELMA JA -AIKATAULU 2024

Pakollinen osio:

ti 22.10. kello 9–12 Vaatimusten täyttymisen arvioinnin menettely

Valinnaiset osiot:

ti 29.10. kello 9–12 Työterveys ja -turvallisuus
ti 5.11.. kello 9–12 Ympäristö
ti 12.11. kello 9-12 Kemikaalit
ti 19.11. kello 9-12 Työsuhteet
ti 26.11. kello 9–12 Tietosuoja

Koulutusohjelma toteutetaan etäkoulutuksena Teams-yhteydellä. Koulutuksen jälkeen saat käyttöösi kattavan diasetin sekä ohjelman päätyttyä todistuksen osallistumisestasi. Koulutustallenne on katsottavissasi 2 viikon ajan koulutusosion jälkeen. 

Kouluttajina toimivat Linnunmaa Lexin erikoisjuristit ja lakiasiantuntijat Tarja Anunti, Emmi Muhonen, Hanna Kiiskinen, Milla Martin ja Rita Riihiluoma.

NÄMÄ SAATtodistus vta koulutuksesta markkinointiversio 2024

  • Menettelykoulutuksen, jossa opit
    • hahmottamaan lakisääteisten vaatimusten täyttymisen arvioinnin osana organisaatiosi välttämätöntä tekemistä ja muuta vastuullisuustyötä
    • tunnistamaan omaa organisaatiotasi ja vastuualuettasi koskevat lakisääteiset vaatimukset eri aihealueilta sekä keskeisen ESG- ja vastuullisuusssääntelyn
    • arvioimaan vaatimusten täyttymisen
  • Omaa vastuualuettasi koskevan koulutusosion (tai useamman), jossa opit
    • hahmottamaan vastuualueesi keskeisen sääntelykentän
    • tunnistamaan ja arvioimaan sääntelyn keskeisiä vaatimuksia
  • Todistuksen tunnustuksena koulutusohjelman suorittamisesta
    • Todistus osoittaa, että olet oppinut arvioimaan lakisääteisten vaatimusten täyttymistä organisaatiossasi ja vastuullasi olevilla aihealueilla

KOULUTUSOHJELMAN HINTA

Koulutusohjelmaan sisältyy kaikille ilmoittautuneille yhteinen Vaatimusten täyttymisen arvioinnin menettely -koulutus (menettelykoulutus) tiistaina 22.10.2024 kello 9–12 ja sen lisäksi valintasi mukaan yksi tai useampi osio tiistaisin 29.10.–26.11.2024 kello 9–12.

Menettelykoulutus + 1 osio: 590 € + alv. / henkilö
Menettelykoulutus + 2-5 osiota: 990 € + alv. / henkilö

KOHDERYHMÄ

Koulutusohjelma sopii sinulle, jos

  • vastaat organisaatiosi tai omaa vastuualuettasi koskevan lainsäädännön vaatimusten tunnistamisesta ja sen edellyttämien toimenpiteiden toteuttamisesta yksin tai yhdessä tiimisi kanssa
  • toimit esihenkilönä, tiiminvetäjänä, päällikkö- tai johtotason tehtävissä tai vastuullesi kuuluu muutoin organisaatiotasi koskettaviin lakisääteisiin vaatimuksiin vastaaminen
  • vastaat organisaatiotasi koskevien vaatimusten tunnistamisesta ja toteuttamisesta  työterveys ja -turvallisuusasioissa, ympäristöasioissa, kemikaalien käsittelyssä, työsuhdeasioissa ja/tai tietosuojakysymyksissä
  • olet kiinnostunut tutustumaan koulutusohjelman aihealueiden vaatimuksiin ja niiden hallintaan lähemmin

Lakisääteisten vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelma on ensisijaisesti suunnattu niille organisaatioille, joilla on käytössään Linnunmaa Lexin legal compliance -verkkopalvelu. Osallistuminen on kuitenkin mahdollista, vaikka et vielä olisikaan valinnut palvelua käyttöösi.

Koulutus sisältää runsaasti hyödyllistä yleistietoa legal compliance -toiminnasta, vaatimusten täyttymisen arvioinnin menettelystä sekä lainsäädännön eri osa-alueiden keskeisistä vaatimuksista. Osa koulutusten arviointiosioista toteutetaan legal compliance -verkkopalvelun sisällä. Saat koulutuksesta hyvät eväät palvelun käytön tehostamiselle tai käyttöönotolle.

palvelukuva
Picture of Tarja Anunti

Tarja Anunti

Operatiivinen johtaja (COO)
+358 40 809 8664
tarja.anunti(at)linnunmaalex.fi

Ilmoittautuneiden henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään 14 vuorokautta ennen koulutusohjelman alkua. 13–7 vuorokautta ennen koulutusohjelman alkua tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin saapuneista peruutuksista koko osallistumismaksu.

Linnunmaa Lex Oy:lla on oikeus peruuttaa koulutusohjelma tai sen osa ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä osallistujille sähköpostilla viimeistään 5 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Linnunmaa Lex Oy pidättää oikeuden mahdollisiin ohjelmanmuutoksiin.

Suositut ja kehutut, yrityskohtaiset, Vaatimusten täyttymisen arviointi -työpajat ja -vuosikatselmukset kuuluvat jatkossakin palveluvalikoimaamme. Mikäli olet kiinnostunut niistä, voit pyytää meiltä tarjouksen ottamalla yhteyttä osoitteeseen palvelu@linnunmaalex.fi.

Lisätietoja koulutusohjelmasta antaa Tarja Anunti (yhteystiedot alla). 

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen Vaatimusten täyttymisen arvioija -koulutusohjelmaan 2024
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Osallistun näihin osioihin:
Scroll to Top