Työelämän lait henkilöstölle helposti ja maksutta

Jokaisen työnantajan on huolehdittava, että työntekijöiden turvallisuutta ja oikeuksia suojaava lainsäädäntö on kaikkien työntekijöiden nähtävänä. Linnunmaa Lexin Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait -verkkopalvelu on työnantajalle helppo, maksuton ja nykyaikainen tapa pitää tarvittavat lait jatkuvasti henkilöstön saatavilla verkossa.

Tutustu myös työnantajien, HR-johdon ja esihenkilöiden käyttöön suunnattuun HR & Talous legal compliance -palveluumme

Työpaikalla nähtävänä pidettävien lakien verkkopalvelu maksutta käyttöösi!

Täytä oheinen lomake, niin lähetämme sinulle kirjautumistunnukset, jotka voit jakaa henkilöstöllesi. 

Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait

Miten Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait -verkkopalvelu otetaan käyttöön?

Kun annat meille yhteystietosi yllä olevalla lomakkeella, käsittelemme pyyntösi ja lähetämme sinulle kirjautumistunnukset. 

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.  

Mitä ominaisuuksia palvelussa on?

Palvelu sisältää työpaikalla nähtävänä pidettävät lait suomen ja ruotsin kielillä. 

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia palvelun ominaisuuksiin ja käyttöoikeuksiin. 

Jos tilaan palvelun, sitoudunko johonkin jatkotilauksiin?

 Palvelun tilaaminen ei sido sinua muihin tilauksiin. Jos kuitenkin olet kiinnostunut myös maksullisista, muutostiedot ja lakiasiantuntijoidemme kommentit sisältävistä, eri aloille kootuista lakiseurantapalveluistamme, esittelemme niitä sinulle mielellämme. 

 

TUTUSTU LegaL COMPLIANCE -PALVELUIHIMME

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lexin legal compliance -palveluiden avulla tunnistat toimintaasi koskevan lainsäädännön vaatimukset, arvioit vaatimusten täyttymisen ja seuraat sääntelyssä tapahtuvia muutoksia. Linnunmaa Lex on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Palvelun käyttöönotto ei vaadi pitkiä koulutusjaksoja, vaan saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Lisäksi tarjoamme kattavan tuen palvelun käyttöön.

Scroll to Top