Työelämän lait näkyville helposti ja maksutta

Linnunmaa Lexin verkkopalvelu on työnantajalle helppo, maksuton ja nykyaikainen tapa pitää työpaikalla nähtävänä pidettävät lait jatkuvasti henkilöstön saatavilla verkossa. Jokaisen työnantajan on huolehdittava, että työntekijöiden turvallisuutta ja oikeuksia suojaava lainsäädäntö on kaikkien työntekijöiden nähtävänä. Monelta työpaikalta työpaikalla nähtävänä pidettävät lait löytyvät edelleen painetusta vihkosesta esimerkiksi kahvihuoneesta tai ilmoitustaululta. Nyt voit ottaa maksutta organisaatiosi käyttöön Linnunmaa Lexin tarjoaman nykyaikaisen ratkaisun, jonka tietojen päivittämisestä sinun ei tarvitse huolehtia.

  • Maksuton
  • Ajantasainen ja luotettava
  • Helppo ja nopea ottaa käyttöön
  • Yksi kirjautumistunnus koko henkilöstölle
  • Jatkuva asiakaspalvelu, neuvonta ja tekninen tuki chatissa

Ota verkkopalvelu käyttöösi!

Täytä oheinen lomake, niin lähetämme sinulle kirjautumistunnukset. Palvelu on heti käytettävissäsi.

Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait

Verkkopalvelu

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lex on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Palvelun käyttöönotto ei vaadi pitkiä koulutusjaksoja, vaan saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Lisäksi tarjoamme kattavan tuen palvelun käyttöön.

Miten palvelu otetaan käyttöön?

Kun annat meille yhteystietosi yllä olevalla lomakkeella, käsittelemme pyyntösi ja lähetämme sinulle kirjautumistunnukset. Palvelu on heti käytettävissäsi.

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.  

Mitä ominaisuuksia palvelussa on?

Palvelu sisältää työpaikalla nähtävänä pidettävät lait suomen ja ruotsin kielillä. Henkilöstösi käytössä on hakutoiminto sekä maksuton chat-tuki.

Jos tilaan palvelun, sitoudunko johonkin jatkotilauksiin?

Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait on Linnunmaa Lexin maksuton palvelu. Palvelun tilaaminen ei sido sinua muihin tilauksiin. 

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia palvelun käyttöoikeuksiin. 

Tilaa uutiskirjeemme!

Vieritä ylös