Ajankohtaista

Maksuton webinaari 23.4.2024: Missä mennään ESG- ja vastuullisuussääntelyssä?

Liiketoiminnan sääntely-ympäristön jatkuvassa muutoksessa tehokas legal compliance -toiminta luo kilpailuetua ja jatkuvuutta. Linnunmaa Lex vie sinut askeleen edelle – autamme varmistamaan, että yrityksenne noudattaa keskeistä ESG-sääntelyä, ohjaamaan toimintaasi kohti vastuullisempia ja kestävämpiä käytäntöä, tunnistamaan tulevaa sääntelyä ennakoivasti ja osoittamaan vastuullisuutta.

kestavyysraportointidirektiivi iii

Yritysvastuu on yhä olennaisempi osa menestyksekästä liiketoimintaa ja vastuullinen toiminta sekä siitä viestiminen perustuu aiempaa vahvemmin lainsäädännön vaatimuksiin. Uusista vaatimuksista muun muassa kestävyysraportointi tulee koskettamaan jokaista toimijaa erilaisissa arvoketjuissa – lakisääteisten vaatimusten tunnistaminen, arviointi ja seuranta on vastuullisen toiminnan kivijalka.

 Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun yrityksesi toiminnan vastuullisuuden, kestävyyden ja lainmukaisuuden hallinnan avuksi: palvelumme kattaa kaikki keskeiset ESG- ja vastuullisuussääntelyn alueet kuten EHS (Environment, Health, Safety), HR ja työsuhteet, talous, hallinto, tietosuoja ja kestävyysraportointidirektiivi CSRD.

Tule kuulolle Linnunmaa Lexin tietoiskuun 23.4.2024 klo 13! Webinaarissa saat tiiviisti tietoa seuraavista:

  • Missä mennään EU:n ESG- ja vastuullisuussääntelyssä?
  • Miten legal compliance -toiminta auttaa vastuullisuustyössä ja -raportoinnissa?
  • ISO 26000 osana kokonaisuutta
  • Linnunmaa Lexin ESG -palvelun sisältö ja käyttöönotto omassa yrityksessäsi

Esittelijänä on Linnunmaa Lexin vastuullisuuspäällikkö Emmi Muhonen

Voit myös pyytää suoraan tarjouksen ESG -paketista myyntitiimiltämme: myynti@linnunmaalex.fi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Scroll to Top