Ajankohtaista

Me lexiläiset: Hanna Kiiskinen

Tässä juttusarjassa pääset tutustumaan Linnunmaa Lexin iloisen tiimin tyyppeihin. Tällä kertaa esittäytyy lakiasiantuntija Hanna Kiiskinen.

hanna kiiskinen 120623

”Olen koulutukseltani oikeustieteiden maisteri ja olen työskennellyt Lexissä yli kaksi vuotta. Lakiasiantuntijan työ on monipuolista, itsenäistä ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan. EHS-lainsäädännön ala on laaja — kaikkea ei voi osata eikä tietää, ja tärkeintä työssäni onkin kyky hakea tietoa ja soveltaa sitä tarvittaessa. Työturvallisuuslainsäädäntö on minulle lähellä sydäntä, ja Lexissä saan työskennellä juuri sen parissa. Pyrimme Lexissä tekemään lainsäädännön vaatimukset selkeiksi ja käytännönläheisiksi asiakkaillemme, ja tämä onkin mielekkäintä työssäni.”

Hanna Kiiskinen pyorea webKUKA:  Hanna Kiiskinen, Lakiasiantuntija

TÖISSÄTyöskentelen EHS (Environment, Health, Safety) -lakiasiantuntijana. Työssäni vastaan EHS legal compliance -palvelun ylläpidosta, käyttöönotosta ja kouluttamisesta sekä asiakaspalvelusta.

VAPAA-AJALLA: Tykkään liikkua, käyn kuntosalilla ja joogassa sekä lenkkeilen äänikirjoja kuunnellen. Luen paljon ja dekkarit ovat suosikkejani.

HAUSKA FAKTA: Rakastan pelata erilaisia pelejä, Smart 10, Menolippu ja Skibbo ovat suosikkejani. Pieni kilpailuhenkisyys herää ja työkavereiden kuuleman mukaan äänenvoimakkuus kasvaa aina pelatessa.

Parasta työssäni Lexillä x 3
 
  1. Lainsäädännön seuraaminen
    Työssäni pysyn ajan tasalla lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista ja pääsen selvittämään muutosten taustoja.

  2. Asiakastyö
    Asiakkaidemme kanssa työskentely on antoisaa. Saan auttaa heitä heidän omassa työssään, ja samalla opin heiltä paljon uutta.

  3. Rento työyhteisö
    Meidän työporukassamme vallitsee todella mukava ilmapiiri. Pohdimme asioita porukalla ja jaamme osaamistamme. Etätyömahdollisuus tuo myös joustavuutta työpäiviin, mikä on todella tärkeää.

Scroll to Top