EHS-lainsäädännön vaatimukset haltuun luotettavasti

Linnunmaa Lexin EHS on helppokäyttöinen legal compliance -palvelu jokaiselle yritykselle, jonka tulee toiminnassaan huomioida EHS-lainsäädäntö – eli ympäristöä, kemikaaleja, työturvallisuutta, työterveyttä ja tuoteturvallisuutta koskevat lait ja velvoitteet.

Kätevän verkkopalvelun kautta otat yritystäsi koskevan lainsäädännön ja standardien (mm. ISO 14001, ISO 9001 ja ISO 45001) asettamat vaatimukset huomioon helposti ja aikaa säästäen. Asiakasyritystemme tarpeisiin suunnitellut työkalut helpottavat lakien, säädösten ja niihin liittyvien toimenpiteiden käsittelyä organisaatiossasi.

Linnunmaa Lex tekee yrityksesi vastuullisesta toiminnasta entistä vaivattomampaa. Sen avulla saat varmuuden siitä, että olet tunnistanut toimintaasi koskevat velvoitteet ja niiden muutokset. Samalla pystyt osoittamaan, että yrityksesi toimii vastuullisesti ja sen tieto EHS-sääntelystä on ajan tasalla. 

EHS -palvelu sopii hyvin myös muiden legal compliance -palveluidemme, kuten HR & Talous –palvelun, oheen yrityksesi kokonaisvaltaisen vastuullisuuden tueksi. 

LEGAL COMPLIANCE -Verkkopalvelu

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lexin legal compliance -palvelu on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Tarjoamme maksuttoman käyttökoulutuksen ja kattavan tuen palvelun käyttöön työsi arjessa.

Miten EHS-palvelu otetaan käyttöön?

Pyydä tarjous. Kun teet tilauksen, pyydämme sinua täyttämään lähtötietokyselyn. Sen avulla  räätälöimme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden. Kun palvelu on räätälöity, saat sen käyttöösi avaimet käteen -periaatteella: sinun tarvitsee vain kirjautua sisään. Perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön maksutta, jotta työkalujen käyttö on varmasti mutkatonta.

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia. 

Kuinka monta käyttäjää voin lisätä palveluun?

Voit lisätä oman yrityksesi sisältä niin monta käyttäjää kuin haluat. Käyttäjien määrä ei vaikuta EHS-palvelun hintaan. Tarvittaessa voimme avata myös yhteiskäyttötunnuksia. Mikäli kuitenkin olet hankkinut pelkän henkilölisenssin, et voi lisätä muita käyttäjiä.

Voiko EHS-palvelua käyttää usealla tehtaalla tai toimipaikalla?

Kyllä voi. Tällöin voit ottaa käyttöön ns. konsernimallin, jossa eri toimipaikat on eritelty. Merkintöjä voi tehdä yhdellä kertaa useampaan kohteeseen. Pyydä tarjous konsernimallista.

Mitä ominaisuuksia ja työkaluja palvelussa on?

Palvelu sisältää ajantasaisen, räätälöidyn lakikirjaston sekä lakimuutokset asiantuntijoiden selostamina. Palvelussa on työkalut tiedonhakuun ja raportointiin, ISO-standardien mukaiseen vaatimusten täyttymisen arviointiin (vaatimuslistan automaattinen koostaminen ja arviointikysymykset), sekä monipuoliset merkintä- ja viestintätyökalut (kommentit, muistiinpanot, tehtävät, vastuutahot, liikennevalot, viestien lähetys). Palvelu sisältää myös asiantuntijoidemme tarjoaman maksuttoman chat-tuen.

Tuleeko lakimuutoksista ilmoituksia sähköpostiin?

Kyllä. Palvelu lähettää sinulle automaattisen yhteenvedon kolmen kuukauden välein. Lisäksi saat tietoa lakimuutoksista kolmen kuukauden välein järjestettävissä webinaarimuotoisissa ”kvartaalikatsauksissa”, jotka kokoavat yhteen kulloisenkin vuosineljänneksen ajalta merkittävimmät lakimuutokset ja tietoa valmisteilla olevista säädöksistä. 

Mitä hintaan sisältyy?

Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on kaikki tarvitsemasi EHS-aihealueet, räätälöity lakikirjasto, kaikki verkkopalvelun työkalut, rajaton määrä käyttäjiä, automaattiset ilmoituspostit, kvartaalikatsaukset, chat-tuki ja neuvonta. 

Palvelun käyttöönoton yhteydessä veloitamme lakikirjaston räätälöinnistä kertaluontoisen maksun, joka riippuu organisaatiosi koosta ja tarvittavasta lakikirjastosta.

Pyydä tarjous.

Vieritä ylös