Varmuutta HR-johtamiseen ja taloushallintoon

Jokaiselle työnantajayritykselle ja yhteisölle koosta sekä toimialasta riippumatta.

Sisältää työnantajia, yritysjohtoa ja taloushallintoa velvoittavat säädökset. HR tiimeille, palkka ja taloushallinnolle sekä yritysjohdolle koottu verkkopalvelu on nykyaikainen tapa tukea menestyksekästä työnantajatoimintaa.

Kaikki tarvitsemasi lakipykälät, asetukset, viranomaispäätökset ja työehtosopimukset löytyvät digitaalisesta lakikirjastosta helposti
ymmärrettävässä ja haettavassa muodossa.

Palvelun avulla saat varmuuden siitä, että olet ymmärtänyt toimintaasi koskevat vaatimukset ja niiden muutokset. Samalla pystyt osoittamaan, että yrityksesi toimii vastuullisena työnantajana ja sen tieto sääntelyn vaatimuksista on ajan tasalla.

HR & Talous -kokonaisuus sopii hyvin myös muiden legal compliance -aihealueiden, kuten EHS-kokonaisuuden, oheen yrityksesi kokonaisvaltaisen vastuullisuuden tueksi. 

LEGAL COMPLIANCE -Verkkopalvelu

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lexin legal compliance -palvelu on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Tarjoamme maksuttoman käyttökoulutuksen ja kattavan tuen palvelun käyttöön työsi arjessa.

Miten HR & Talous -palvelu otetaan käyttöön?

Pyydä tarjous. Kun teet tilauksen, saat palvelun käyttöösi avaimet käteen -periaatteella ja pääset heti kirjautumaan. Perehdytämme sinut maksutta järjestelmän käyttöön. 

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.  

Kuinka monta käyttäjää voin lisätä palveluun?

Voit lisätä oman yrityksesi sisältä niin monta käyttäjää kuin haluat. Käyttäjien määrä ei vaikuta HR & Talous -palvelun hintaan. 

Voiko HR & Talous -palvelua käyttää usealla toimipaikalla?

Kyllä voi. Tällöin voit ottaa käyttöön ns. konsernimallin, jossa eri toimipaikat on eritelty. Merkintöjä voi tehdä yhdellä kertaa useampaan kohteeseen. Pyydä tarjous konsernimallista.

Mitä ominaisuuksia palvelussa on?

Palvelu sisältää ajantasaisen, henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisille sekä yritysjohdolle kootun lakikirjaston sekä lakimuutokset asiantuntijoiden selostamina. Palvelussa on työkalut hakuun ja raportointiin sekä monipuoliset merkintä- ja viestintätyökalut (kommentit, muistiinpanot, tehtävät, vastuutahot, liikennevalot, viestien lähetys). Palvelu sisältää myös asiantuntijoidemme tarjoaman maksuttoman chat-tuen.

Tuleeko lakimuutoksista ilmoituksia sähköpostiin?

Kyllä. Palvelu lähettää sinulle automaattisen yhteenvedon kolmen kuukauden välein. Lisäksi saat tietoa lakimuutoksista kolmen kuukauden välein järjestettävissä webinaarimuotoisissa ”kvartaalikatsauksissa”, jotka kokoavat yhteen kulloisenkin vuosineljänneksen ajalta merkittävimmät lakimuutokset ja tietoa valmisteilla olevista säädöksistä. 

Mitä hintaan sisältyy?

Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on koko HR & Talous -palvelun sisältö, kaikki verkkopalvelun työkalut, rajaton määrä käyttäjiä, automaattiset ilmoituspostit, kvartaalikatsaukset, chat-tuki ja neuvonta.

Pyydä tarjous.

Scroll to Top