Varmuutta HR-johtamiseen ja taloushallintoon

Linnunmaa Lexin HR & Talous -palvelu on nykyaikainen tapa tukea vastuullista henkilöstö- ja taloushallintoa sekä yritysjohtamista. Digitaalinen legal compliance -palvelu ja lakiasiantuntijoiden tuottama tieto ovat sinun ja tiimisi käytössä yhdellä kuukausimaksulla.  Lakitieto on palvelussamme aina ajan tasalla.

Kaikki tarvitsemasi lakipykälät, asetukset, viranomaispäätökset ja työehtosopimukset löytyvät digitaalisesta lakikirjastosta. Se toimii missä ja milloin vain ilman erillisiä sovelluksia – myös mobiilissa. Lakiasiantuntijoiden kommentit auttavat keskeisten vaatimusten ja sääntelyn muutosten ymmärtämisessä. 

HR & Talous -palvelu on erinomainen apu HR-johtajien, esihenkilöiden, yritysjohdon, talousjohdon, tilitoimistojen, kirjanpitäjien, palkanlaskijoiden, rekrytoijien ja vuokratyöyritysten arjessa. Sen avulla saat varmuuden siitä, että olet tunnistanut toimintaasi koskevat velvoitteet ja niiden muutokset. Samalla pystyt osoittamaan, että yrityksesi toimii vastuullisena työnantajana ja sen tieto taloushallintoa koskevasta sääntelystä on ajan tasalla. 

Palvelu sopii hyvin myös muiden legal compliance -palveluidemme, kuten EHS-palvelun, oheen yrityksesi kokonaisvaltaisen vastuullisuuden tueksi. 

LEGAL COMPLIANCE -Verkkopalvelu

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lexin legal compliance -palvelu on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Tarjoamme maksuttoman käyttökoulutuksen ja kattavan tuen palvelun käyttöön työsi arjessa.

Miten HR & Talous -palvelu otetaan käyttöön?

Pyydä tarjous. Kun teet tilauksen, saat palvelun käyttöösi avaimet käteen -periaatteella ja pääset heti kirjautumaan. Perehdytämme sinut maksutta järjestelmän käyttöön. 

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.  

Kuinka monta käyttäjää voin lisätä palveluun?

Jos olet hankkinut yrityksellesi rajaamattoman lisenssin, voit lisätä oman yrityksesi sisältä niin monta käyttäjää kuin haluat. Käyttäjien määrä ei silloin vaikuta HR & Talous -palvelun hintaan. Tarvittaessa voimme avata myös yhteiskäyttötunnuksia. Mikäli kuitenkin olet hankkinut tiettyyn käyttäjämäärään rajatun lisenssin, et voi lisätä enempää käyttäjiä. Halutessasi, pyydä tarjous rajaamttomasta lisenssistä. 

Voiko HR & Talous -palvelua käyttää usealla toimipaikalla?

Kyllä voi. Tällöin voit ottaa käyttöön ns. konsernimallin, jossa eri toimipaikat on eritelty. Merkintöjä voi tehdä yhdellä kertaa useampaan kohteeseen. Pyydä tarjous konsernimallista.

Mitä ominaisuuksia palvelussa on?

Palvelu sisältää ajantasaisen,henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisille sekä yritysjohdolle kootun lakikirjaston sekä lakimuutokset asiantuntijoiden selostamina. Palvelussa on työkalut hakuun ja raportointiin sekä monipuoliset merkintä- ja viestintätyökalut (kommentit, muistiinpanot, tehtävät, vastuutahot, liikennevalot, viestien lähetys). Palvelu sisältää myös asiantuntijoidemme tarjoaman maksuttoman chat-tuen.

Tuleeko lakimuutoksista ilmoituksia sähköpostiin?

Kyllä. Palvelu lähettää sinulle automaattisen yhteenvedon kolmen kuukauden välein. Lisäksi saat tietoa lakimuutoksista kolmen kuukauden välein järjestettävissä webinaarimuotoisissa ”kvartaalikatsauksissa”, jotka kokoavat yhteen kulloisenkin vuosineljänneksen ajalta merkittävimmät lakimuutokset ja tietoa valmisteilla olevista säädöksistä. 

Mitä hintaan sisältyy?

Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on koko HR & Talous -palvelun sisältö, kaikki verkkopalvelun työkalut, rajaton/tilauksessa sovittu määrä käyttäjiä, automaattiset ilmoituspostit, kvartaalikatsaukset, chat-tuki ja neuvonta.

Pyydä tarjous.

Vieritä ylös