Ajankohtaista

Me lexiläiset: Emmi Muhonen

Tässä juttusarjassa pääset tutustumaan Linnunmaa Lexin iloisen tiimin tyyppeihin. Tällä kertaa esittäytyy vastuullisuuspäällikkö Emmi Muhonen. 

kaupparekisterilain uudistus i

”Olen saanut kutsua itseäni lexiläiseksi pian kolme vuotta. Lexillä saan hyödyntää sekä juristikoulutustani että lainsäädäntötutkijan oppeja yritysvaikutuksista. Taisin taloon hakiessani todeta, että olen tottunut olemaan monessa mukana ja tämä on ilokseni käynyt toteen myös Linnunmaa Lexillä. Lakiasiantuntijana vastaan legal compliance -palvelumme ylläpidosta ja asiantuntijapalveluistamme yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Olen päässyt myös kehittämään yritys- ja työoikeudellisia sisältöjämme sekä toimimaan myynti- ja markkinointitehtävissä. Nyt nämä roolit nivoutuvat uudelleen yhteen vastuullisuuspäällikön tehtävässä.”

Emmi Muhonen pyorea webKUKA: Emmi Muhonen, vastuullisuuspäällikkö

TÖISSÄ: Autan asiakkaitamme legal compliance -toiminnassa ja pysymään ajan tasalla muuttuvan sääntelyn vaatimuksista. Huolehdin erityisesti siitä, että vastuullisuuteen ja ESG-sääntelyyn liittyvä tieto on niin asiakkaidemme kuin meidän lexiläistenkin saatavilla. Autan myös tiimejämme kehittämään verkkopalvelusisältöjämme ja asiantuntijapalveluitamme niin, että lakitieto on entistäkin paremmin hyödynnettävissä vastuullisuustyötä tekevien organisaatioiden toiminnassa. Muun ohella kirjoitan ja koulutan niin vastuullisuusteemoista kuin työoikeudellisista kysymyksistä.

VAPAA-AJALLA: Nautin aktiivisesta elämäntyylistä. Parasta vastapainoa paljon ajatuksia vaativalle työlle tarjoavat painonnosto, kalastus sekä pitkät vaellukset hiihtäen tai kävellen. Kun koen tarvetta asettua aloilleni, tuijotan todennäköisesti pilkkiavantoa, neulon tai pelaan pikselipelejä.

HAUSKA FAKTA: Pohjoisen luonnon ystävänä olen intoutunut opiskelemaan myös norjan kieltä.

Parasta työssäni Lexillä x 3
 
  1. Yhdistelmä lapsen uteliaisuutta ja pikkutarkkuutta
    Lexin porukassa on varsin innokkaita dekkarietsiviä, palapelien kokoajia ja vuorenvalloittajia, asiakkaiden ihmemaasta puhumattakaan – tämä tarkoittaa, että maailmaa saa tutkailla milloin mistäkin näkövinkkelistä ja omaa ajatteluaan täytyy haastaa yhä uudelleen. Pykälien pyörittely on pilkuntarkkaa hommaa, mutta legal desing vaatii uteliaisuutta ja sallii myös mielikuvituksen.

  2. Tiimi on voimavara
    Etätyöstä huolimatta läsnäolon tunne on vahva. Vaikka työtä tehdään eripuolelta Suomea, voin luottaa siihen, että lexiläiset ovat mukana työn arjessa ja juhlassa. Tällä porukalla kuljetaan myös sopivasti pää pilvissä ja jalat maassa.

  3. Monipuoliset liikuntaedut
    Liikunta on itselleni tärkeä arjen tasapainottaja. Onnekseni työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista ollaan Lexillä aidosti kiinnostuneita ja päivittäistä työaikaa voi käyttää myös liikkumiseen.

Scroll to Top