Ajankohtaista

Me lexiläiset: Tarja Anunti

Tässä juttusarjassa pääset tutustumaan Linnunmaa Lexin iloisen tiimin tyyppeihin. Tällä kertaa esittäytyy operatiivinen johtaja ja partneri Tarja Anunti.

tarja anunti

”Minusta tuli lexiläinen pian 5 vuotta sitten, vuoden 2019 keväällä. Tiesin heti, että tämä on minun paikkani: yritys ja työyhteisö, jossa yhdistyy vastuullisuuden ja välittämisen arvopohja, vahva oikeudellinen asiantuntemus sekä innovatiivinen ilmapiiri. Erikoisjuristikoulutukseni, media- ja tapahtuma-alan kokemukseni sekä yrittäjätaustani lutviutuivat Linnunmaa Lexissä oivallisesti paikoilleen. On etuoikeus olla tässä roolissa, legal tech -yrityksen operatiivisessa johdossa, rakentamassa asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa entistä vastuullisempaa yritys- ja työelämää.”

Tarja Anunti 010 EditMV – mv pyorea@3xKUKA: Tarja Anunti, operatiivinen johtaja & partneri

TÖISSÄ: Linnunmaa Lexin operatiivisena johtajana vastuulleni kuuluu legal compliance -liiketoimintamme pyörittäminen. Se koostuu verkkopalvelusta sekä sitä täydentävistä asiantuntijapalveluista. Verkkopalvelumme käyttäjinä on yli 500 yritysasiakasta eri toimialoilta ja kokoluokista. Toimin myös lakiasiantuntijoidemme esihenkilönä, toimin myyntitiimimme vetäjänä ja vastaan markkinointi- sekä myyntitoimenpiteistä yhdessä osaavan tiimin kanssa. Muun työn ohessa koulutan ja kirjoitan vastuullisuusasioista sekä yritys- ja työoikeuden kysymyksistä.

VAPAA-AJALLA: Menen metsään. Se on parasta säässä kuin säässä ja kaikkina vuodenaikoina. Lähiluonto metsineen ja soineen, Kallaveden rantakallioineen ja upeine polkuineen on arkeni pelastus ja suunnaton onni. Seuranani siellä seikkailevat perheemme kaksi koiraa ja usein saan mukaani myös ystävän. Metsäilyn ohella harrastuksiini kuuluu muun muassa kotoilu ja perheily, ruokafiilistely ja kokkailu, elokuvien ja teatterin katselu sekä padel, jooga ja golf.

HAUSKA FAKTA: Minun on vaikea nähdä valottomia tunneleita. Etsin sen viimeisen kipinän jostakin ja raivaan tieni korkeimmassakin hangessa, jos tarve niin vaatii ja hetki on nyt. Pyrin innoittamaan myös ympärilläni olevia tarttumaan tomerasti tähän hetkeen. Nuoruudessani tulinkin tunnetuksi siitä, että ehdotin vakavissani ystävilleni helikopterikyydin tilaamista, mikäli viimeinen juna oli jo vilahtanut ohi ja ennenkokematon seikkailu odotti.

Parasta työssäni Lexillä x 3
 
  1. Asiantuntijat ja asiakkaat
    Me lexiläiset muodostamme osaavan ja välittävän tiimin, jonka osana on erityisen hyvä olla arjessa ja juhlassa (pikkujoulut ovatkin sopivasti kalenterissa ensi viikolla). Asiakkaina meillä on upeita vastuullisuustyön edelläkävijäyrityksiä, joiden vastuuhenkilöihin on ollut ilo tutustua ja joiden kanssa on aina innostavaa olla yhteyksissä.

  2. Aitous ja asiapitoisuus
    Teen työtä tunteella – kukapa ei. Yrityksessä, jonka liiketoiminta pohjautuu vastuullisuuteen ja lainmukaisuuteen, on aidosti helppo olla. Vaikka teemme työtä haastavienkin juridisten kysymysten parissa, ei meillä ikinä pönötetä. Asiat asioina ja huumorilla tai puujalalla eteenpäin.

  3. Vapaus ja oppiminen
    Meillä vallitsee mahtava vapaus ja joustavuus työn rytmittämisessä. Se on minulle – ja varmasti muillekin lexiläisille – todella tärkeää ja tukee myös arjen hyvinvointia. On mahtavaa oppia uutta, ideoida ja katsoa tulevaan. Sopivasti jalat maassa tietenkin.

Scroll to Top