Ajankohtaista

Me lexiläiset: Milla Martin

Tässä juttusarjassa pääset tutustumaan Linnunmaa Lexin iloisen tiimin tyyppeihin. Tällä kertaa esittäytyy lakiasiantuntija Milla Martin.

me lexilaiset milla

”Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri talousoikeuden maisteriohjelmasta. Olen työskennellyt Lexissä toukokuun 2023 alusta lähtien lakiasiantuntijana. Päävastuualueenani on legal compliance -palvelun ylläpito yhdessä kollegoideni kanssa. Laajan lainsäädäntökokonaisuuden vuoksi lakiasiantuntijan työssä korostuu tiedon sisäistäminen sekä oman osaamisen kehittäminen. Asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen sekä laadukkaan palvelun tuottaminen ovat työni parhaita puolia. Lakiasiantuntijan työ Lexissä on alusta asti ollut minulle mielekästä, innostavaa ja luontaista.”

milla martin linnunmaa lex oy e1684763990509KUKA: Milla Martin, Lakiasiantuntija

TÖISSÄ: Työskentelen EHS (Environment, Health, Safety) ja HR & Talous -lakiasiantuntijana. Työssäni vastaan yhdessä kollegoideni kanssa EHS legal compliance -palvelun sekä HR & Talous legal compliance -palvelun talouspuolen ylläpidosta ja asiakaspalvelusta.

VAPAA-AJALLA: Liikun lenkkeillen, kuntosalilla tai pilateksen parissa. Vietän paljon aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Elokuvien katsominen pimenevissä syysilloissa on lempipuuhaani.

HAUSKA FAKTA: Rakastan leipomista ja ruuanlaittoa. Intoa riittää kaikenlaiseen kokeiluun, ja kun vauhti kiihtyy, ei aina pieniltä haavereilta ja vahingoilta vältytä. Monta rautaa tulessa – kirjaimellisestikin – tapahtuu minun tapauksessani vain keittiössä.

Parasta työssäni Lexillä x 3
 
  1. Työyhteisö
    Ehdottomasti paras asia Lexillä on meidän ihana ja tiivis työyhteisömme. Tuemme toisiamme ja olemme läsnä työarjessa. Kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin, vaan apua on aina saatavilla.

  2. Työtehtävien monipuolisuus
    Työtehtäviini kuuluvat muun muassa lainsäädännön keskeisiä vaatimuksia ja niiden muutoksia selventävien sekä asiakkaidemme omaa vastuullisuustyötä tukevien sisältöjen tuottaminen legal compliance -palveluumme, webinaarien toteuttaminen ja asiakaspalvelu.
    Lainsäädännön jatkuva seuraaminen kehittää omaa asiantuntijuuttani ja varmistaa asiakkaillemme laadukkaan ja ajantasaisen palvelun. 

  3. Joustavuus
    Jokaisesta työpäivästä voi pääasiassa tehdä itselleen ja omiin aikatauluihin sopivan. Etätyön tekeminen edistää osaltaan työarjen joustavuutta sekä työhyvinvointia.

Scroll to Top