Ajankohtaista

Me lexiläiset: Enni Naukkarinen

Tässä juttusarjassa pääset tutustumaan Linnunmaa Lexin iloisen tiimin tyyppeihin. Tällä kertaa esittäytyy Legal Trainee Enni Naukkarinen.

kesa22 trainee

”Opiskelen kolmatta vuotta oikeustiedettä Lapin yliopistossa ja aloitin harjoitteluni Lexissä viime tammikuussa.  Työtehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat aidon mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ammatillisesti. Työoikeus on mielestäni yksi mielenkiintoisimmista oikeudenaloista ja harjoittelussa minulle on tarjottu tilaisuus syventyä sen kiemuroihin paremmin. Ylipäänsä harjoittelukokemukseni Lexillä on ollut parempi, kuin osasin edes kuvitella ja voin ehdottomasti suositella Lexiä harjoittelupaikkana myös muille.”

enni naukkarinen pyorea webKUKA: Enni Naukkarinen, Legal Trainee

TÖISSÄ: Avustan Lexin lakiasiantuntijoita muun muassa verkkopalveluiden sisällöntuotannossa ja lakimuutosten seurannassa. Lisäksi kirjoitan artikkeleita verkkosivuille.

VAPAA-AJALLA: Urheilua (tällä hetkellä erityisesti padel, juoksu, aamutreenit salilla), Hilma-corgin kanssa touhuilua, lukemista ja kokkailua kotikeittiössä.

HAUSKA FAKTA: Ystävieni mukaan he voivat luottaa siihen, että porukassa on ainakin yksi joka nauraa huonollekin vitsille. Nauru pidentää ikää 😊

Parasta työssäni Lexillä x 3
 
  1. Työyhteisö
    Lexillä on huikea työilmapiiri ja jo alusta alkaen koin olevani osa porukkaa. Apua saa aina tarvittaessa ja kuulumisia on kiva vaihtaa työpäivän lomassa.

  2. Monipuoliset tehtävät
    Koen oppivani harjoittelussa joka päivä uutta. Harjoittelun aikana olen muun muassa osallistunut yritysvierailulle, kirjoittanut artikkeleita mielenkiintoisista aiheista ja avustanut koulutusmateriaalien laatimisessa.

  3. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen
    Yksi parhaimmista puolista harjoittelussa on ollut se, että yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Lexillä myös harjoittelija pääsee vaikuttamaan omiin työtehtäviin ja päiväohjelmaan.
Scroll to Top