Kvartaalikatsaus lakimuutoksiin lakiseurantapalvelun asiakkaille 2.12.2021

Uutta! Vuodesta 2021 alkaen tarjoamme asiakkaillemme lakiasiantuntijoiden vetämän maksuttoman katsauksen kunkin kvartaalin aikana tapahtuneisiin lakimuutoksiin. Palvelu täydentää ja syventää Linnunmaa Lexin lähettämää automaattista ilmoitussähköpostia*, johon on koottu lakikirjastossasi tapahtuneet lakimuutokset.

Kvartaalikatsauksessa luodaan katsaus keskeisimpiin ja useimpia asiakkaitamme velvoittaviin lakimuutoksiin kustakin lakiseurantapalvelustamme (EHS-lakiseuranta ja HR & Talous -lakiseuranta). Katsaus on maksuton palveluidemme käyttäjille.

*Linnunmaa Lex lähettää kvartaaleittain automaattisen koonnin lakikirjastossa tapahtuneista lakimuutoksista kaikille palvelun käyttäjille. Posti lähetetään 1.3., 1.6., 1.9. ja 1.12. Postiin on koottu edeltävän 3 kuukauden aikana tapahtuneet lakimuutokset siten, että maaliskuun posti sisältää marras-, joulu- ja tammikuun muutokset jne.

EHS-lakiseuranta: torstaina 2.12.2021 klo 9–9.45

HR & Talous -lakiseuranta: torstaina 2.12.2021 10–10.45

Aika: to 2.12.2021 klo 9 (EHS) ja 10 (HR & Talous)

Järjestäjä: Linnunmaa Lex Oy

Asiantuntijoina: Samuli Tiirikainen ja Emmi Muhonen

Hinta: Maksuton lakiseurantapalveluidemme käyttäjille. Huomioithan, että osallistuaksesi katsaukseen tulee yritykselläsi olla ostettuna käyttöoikeus ko. lakiseurantapalveluun.

Voit ilmoittautua, vaikka et pääsisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana. Linkki katsauksen tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.
Vieritä ylös