Ajankohtaista

Uutta! Vuodesta 2021 alkaen tarjoamme asiakkaillemme lakiasiantuntijoiden vetämän maksuttoman katsauksen kunkin kvartaalin aikana tapahtuneisiin lakimuutoksiin. Palvelu täydentää ja syventää Linnunmaa Lexin lähettämää automaattista ilmoitussähköpostia*, johon on koottu lakikirjastossasi tapahtuneet lakimuutokset.

Kvartaalikatsauksessa luodaan katsaus keskeisimpiin ja useimpia asiakkaitamme velvoittaviin lakimuutoksiin kustakin lakiseurantapalvelustamme (EHS-lakiseuranta ja HR & Talous -lakiseuranta). Katsaus on maksuton palveluidemme käyttäjille.

*Linnunmaa Lex lähettää kvartaaleittain automaattisen koonnin lakikirjastossa tapahtuneista lakimuutoksista kaikille palvelun käyttäjille. Posti lähetetään 1.3., 1.6., 1.9. ja 1.12. Postiin on koottu edeltävän 3 kuukauden aikana tapahtuneet lakimuutokset siten, että maaliskuun posti sisältää marras-, joulu- ja tammikuun muutokset jne.

EHS-lakiseuranta: torstaina 2.12.2021 klo 9–9.45

HR & Talous -lakiseuranta: torstaina 2.12.2021 10–10.45

kvartaalikatsaus

Aika: to 2.12.2021 klo 9 (EHS) ja 10 (HR & Talous)

Järjestäjä: Linnunmaa Lex Oy

Asiantuntijoina: Samuli Tiirikainen ja Emmi Muhonen

Hinta: Maksuton lakiseurantapalveluidemme käyttäjille. Huomioithan, että osallistuaksesi katsaukseen tulee yritykselläsi olla ostettuna käyttöoikeus ko. lakiseurantapalveluun.

Voit ilmoittautua, vaikka et pääsisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana. Linkki katsauksen tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.
Scroll to Top