Ajankohtaista

Webinaarissa tarkastellaan turvallisuusjohtamista lainsäädännön ja työnantajan lakisääteisten vastuiden näkökulmasta. Sisältö on suunnattu turvallisuushenkilöstölle, esimiehille ja yrityksen ylimmälle johdolle – eli kaikille heille, jotka suunnittelevat ja toteuttavat turvallisuusjohtamisen toimenpiteitä organisaatiossaan. 

Aiheeseen johdattavat lakiasiantuntijat Elina Voutilainen ja Tarja Anunti. Esittelemme osallistujille webinaarin aikana myös Linnunmaa Lexin lakiseurantapalveluita – tervetuloa tutustumaan meihin!

Elina Voutilainen

Elina Voutilainen

Lakiasiantuntija (EHS)
HTM (ympäristöoikeus), FM (biologia)

+358 44 706 7483
elina.voutilainen(at)linnunmaalex.fi

Tarja Anunti

Tarja Anunti

Lakiasiantuntija (HR & Talous)
HTK (oikeustieteet)

+358 40 809 8664
tarja.anunti(at)linnunmaalex.fi

Aika: tiistaina 22.9.2020 kello 13 (kesto n. 1 h)
Järjestäjä: Linnunmaa Lex Oy
Lakiasiantuntijana: Elina Voutilainen ja Tarja Anunti

Webinaari järjestetään Teams-yhteyden välityksellä. Lähetämme sähköpostiisi kutsulinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan kokoukseen. Osallistuminen on maksutonta.

Webinaarin osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille markkinointiviestejä.

Huomioithan, että Teamsin teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät kutsulistalla kaikille osallistujille.

Ilmoittaudu webinaariin jättämällä sähköpostiosoitteesi tähän. Varmistathan, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein, sillä ilmoittautumiset käsitellään automaattisesti. Mahdollisesta peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa.

Webinaari 22.9.2020

Scroll to Top