Webinaari 28.1.2020: Uusi työaikalaki ja keskeiset muutokset

Uusi työaikalaki (872/2019) tuo 1.1.2020 alkaen tullessaan joukon työaikasääntelyn muutoksia, jotka vaikuttavat työaikaa, työpaikkaa ja palkanlaskua koskeviin käytäntöihin. Lakiuudistuksella on pyritty vastaamaan muuttuneeseen toimintaympäristöön ja uusiin työn tekemisen tapoihin.

Tule tiistaina 28. tammikuuta Linnunmaa Lexin
maksuttomaan webinaariin kuulemaan, mitkä ovat työaikasääntelyn keskeisimmät uudistukset. Vastaamme muun muassa alla oleviin kysymyksiin.

  • Mitkä ovat työaikasääntelyn keskeisimmät uudistukset?
  • Mitä tarkoittaa joustotyöaika tai joustotyösopimus?
  • Mitä uusi työaikalaki sanoo etätyöstä, yötyöstä ja varallaolosta?
  • Mikä on lakisääteinen työaikapankki?
  • Miten työajan enimmäismäärä ja ylityö jatkossa lasketaan?

Aiheeseen johdattaa lakiasiantuntijamme Tarja Anunti.

Tarja Anunti
Lakiasiantuntija
Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut
tarja.anunti(at)linnunmaalex.fi

Milloin?

Tiistaina 28.1.2020 klo 13 alkaen (Skype-yhteys).
Webinaarin kesto on noin 1,5 h.
Osallistuminen on maksutonta. 

Ilmoittautuminen ma 27.1.2020 mennessäLähetä nimesi ja yhteystietosi osoitteeseen palvelu@linnunmaalex.fi otsikolla ”Ajankohtaiswebinaari 28.1.”. Webinaari järjestetään Skype-yhteyden välityksellä. Lähetämme ennen webinaarin alkua sähköpostiisi kutsulinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan kokoukseen.

Webinaarin osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille markkinointiviestejä. Huomioithan, että Skypen teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät kutsulistalla kaikille osallistujille.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaipaatko apua työlainsäädännön muutosten hallintaan? Linnunmaa Lexin avulla päivität talous- ja henkilöstöhallinnon lakiosaamisesi vaivatta 2020-luvulle. Verkkopalvelu kokoaa yhteen ajantasaiset säännökset taloushallinnon ja hr-johdon aloilta. Säännösten tulkinnassa auttavat lakiasiantuntijoidemme kommentit ja jatkuva chat-tuki. Tutustu tästä palveluumme!

Vieritä ylös