Talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilainen - älä eksy lakiviidakkoon!

Tiesitkö, että Linnunmaa Lex palvelee nyt myös taloushallinnon ja HR-alan ammattilaisia? Lexin erikoisjuristeista koostuva asiantuntijatiimi tuottaa sinulle ymmärrettävää ja helposti haettavaa tietoa talous- ja henkilöstöhallinnon keskeisistä laeista, viranomaisohjeista ja niiden muutoksista.

Linnunmaa Lexin talous- ja henkilöstöhallinnon digitaalinen lakikirjasto on avoinna. Kokonaisuus on muiden palvelujemme tapaan asiakaslähtöisesti rakennettu verkkopalvelu, joka on käytössäsi missä ja milloin vain, omilla tunnuksillasi ja yhdellä kuukausimaksulla. Jos yritykselläsi tai organisaatiollasi on jo käytössäsi muun alan, EHS-lainsäädännön tai elintarvikepuolen lakikirjastomme, täydentää talouspuolen palvelu mainiosti kokonaisuutta.

Alan olennaisin lakitieto kommentoituna

Lakiseurantapalvelumme sujuvoittaa talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten, kuten tilitoimistojen, HR-osastojen ja vuokratyöyritysten arkea tuomalla alaa koskevan ajantasaisen lakitiedon vain muutaman klikkauksen päähän. Vältyt eksymästä lakiviidakkoon ja sotkeutumasta pykäliin, sillä palvelumme ei sisällä turhaa tietoa, vaan alan olennaiset juridiset aineistot.

Säännösten lukemista helpottavat lakiasiantuntijoidemme kommentit, jotka selvittävät säännösten taustoja ja tarkoituksia. Ne tuovat uudet vaatimukset ja niiden edellyttämät muutokset ymmärrettävään muotoon. Asiantuntijamme kirjoittavat myös viikottain asiantuntija-artikkeleita alan ajankohtaisista aiheista ja seuraavat uusien lakien valmistelua puolestasi.

Palvelumme sisältää voimassaolevat talous- ja henkilöstöhallinnon lait sekä asetukset, EU-säännökset, Kirjanpitolautakunnan ohjeet ja Verohallinnon päätökset. Keskeisiä aihealueita ovat kirjanpito, tilinpäätös, tilintarkastus, yhteisöt ja elinkeinot, verotus, arvopaperit, työlainsäädäntö, palkanlaskenta, työterveys- ja turvallisuus, HR, tietosuoja, työsuojelu ja yhteistoiminta sekä työpaikalla nähtävänä pidettävät lait.

Aidon asiakaspalvelun lakiseuranta

Lakimuutokset, uudet säännökset ja säännösten kumoamiset tuodaan esille ajantasaisesti ja siten, että ne on helppo huomioida heti – ja erottaa tehdyt muutokset sekä niiden voimaantulo myös myöhemmin. Asiasanahaku ja kokonaisuuksien jaottelu ovat olennaisia asioita palvelumme positiivisessa käyttökokemuksessa. Mukana on hyvät työkalut merkintöjen tekemiseen ja viestintään. Kokoamme säännöllisin väliajoin tiedon lakimuutoksista myös ilmoituksena suoraan sähköpostiisi.

Palvelumme ytimessä on hyvä asiakaspalvelu ja vahva juridinen asiantuntemus. Henkilökohtainen ja iloinen palveluasenteemme saa jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme ja on erottamaton osa työmme laatua. Joka arkipäivä kello 8–16 välillä verkkosivuillamme ja -palvelussamme avoinna olevassa chatissa päivystävät lakiasiantuntijamme, jotka vastaavat veloituksetta säännöstekstejä sekä palvelun sisältöä ja käyttöä koskeviin kysymyksiisi.

Tarja Anunti auttaa sinua palvelun käyttöönotossa ja käytössä

Talous- ja henkilöstöhallinnon yhteyshenkilönäsi toimin minä, Linnunmaa Lexin tuore lakiasiantuntija. Aloitin finanssi- ja työoikeuden lakiasiantuntijana toukokuussa. Olen kouluttautunut oikeustieteiden alalle Itä-Suomen yliopistossa, ja minulla on lakiasiantuntemuksen ohella pitkä historia erilaisista viestinnän, tiedotuksen, markkinoinnin ja yritystoiminnan tehtävistä.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi palvelumme käyttöä ja kokeilua koskien. Jos haluat tutustua palveluun, ota minuun yhteyttä, niin sovitaan aika esittelylle vaikkapa Skype-yhteydellä. Voin myös luoda sinulle maksuttoman demokokeilun palveluumme kuukauden ajaksi ennen ostopäätöstä.

Lue lisää talous- ja henkilöstöhallinnon lakiseurantapalvelustamme tästä tai ota yhteyttä minuun!

Tarja Anunti

Tarja Anunti

Lakiasiantuntija
HTK (oikeustieteet)

+358 40 809 8664
tarja.anunti(at)linnunmaalex.fi

Vieritä ylös