Vaatimusten täyttymisen arviointi  – ISO-yhteensopiva palvelupaketti Lexiltä

Päivitetyn ISO 14001 -standardin keskeinen uudistus koskee vaatimusten täyttymisen arviointia ja sen dokumentointia. Vaatimusten täyttymisen arviointi (VTA) tarkoittaa yksinkertaisesti ilmaistuna oman toiminnan arviointia lakisääteisten ja muiden sitovien velvoitteiden näkökulmasta. Arvioinnilla selvitetään, noudatetaanko vaatimuksia ja missä olisi parantamisen varaa.

 

 

Työpaja on opettavainen ja mukava tapa tehdä arviointi yhdessä asiantuntijan kanssa

Arvioinnin voit tilata valmiina pakettina Lexin asiantuntijoilta. Tällöin järjestetään yhden työpäivän mittainen arviointityöpaja, ja arviointi suoritetaan yhdessä yrityksesi vastuutahojen kanssa. Yksittäinen vastuuhenkilö voi osallistua työpajaan oman mielenkiintonsa ja työtehtäviensä mukaan joko osittain tai kokonaan.

Arviointi suoritetaan käymällä järjestelmällisesti läpi kaikki arviointia vaativat kohdat. Näihin kohtiin kirjataan sanallinen selostus, tehdään liikennevalomerkintä ja asetetaan vastuutaho. Lopputuloksena syntyy valmiiksi arvioitu lakikirjasto, jossa on kaikki tarvittava dokumentaatio yhdessä paikassa. Myös auditoija arvostaa asiantuntevasti tehtyä arviointia.

Arvioinnin ulkoistaminen tekee työstä tehokkaan ja kootun, ja varmistaa sen korkean laadun. Asiantuntija ohjaa työpajan kulkua, neuvoo tulkinnassa ja tekee tarvittavat kirjaukset suoraan lakikirjastoon.

 

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoa tai varaa aika asiantuntijoiltamme:

 

Tiina Juntunen

tiina.juntunen@linnunmaalex.fi

044 765 4414

 

Jonna Rytkönen

jonna.rytkonen@linnunmaalex.fi

044 733 1077

 

EHS-arviointi 1 560 € + matkakustannukset toteutuneen mukaisesti + alv.

 

Vieritä ylös