Useiden asiakkaidemme sähköposteissa leviää tällä hetkellä ovela virus, jota sähköpostin roskapostisuodatin ei tunnista.

Mikäli saat tuttavaltasi, asiakkaaltasi tai työkaveriltasi viestin esimerkiksi otsikolla ”Statement”, ”Contract” tai ”Laskutustiedot”, varo avaamasta linkkejä tai tiedostoja. Älä koskaan syötä omia tunnistetietojasi tai salasanoja tämän tyyppisiin viesteihin. Mikäli teet näin, on riski, että sama viesti alkaa levitä omasta sähköpostistasi.

Varmista aina viestin lähettäjältä, onko kyseessä aito asiakirja vai oletko mahdollisesti joutunut viruksen kohteeksi.

Mikäli olet saanut Linnunmaa Lexin sähköposteista tällaisia viestejä, poista viesti heti. Mikäli olet klikannut linkin auki, ota välittömästi yhteyttä IT-tukeesi tai tietoturvatoimittajaasi. Mikäli olet syöttänyt linkkiin salasanasi, vaihda tietokoneesi ja sähköpostisi salasana välittömästi.

Tietoturvallisin terveisin,
Linnunmaa Lexin tiimi

Vieritä ylös