Kemikaali-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen palvelut  yhdestä osoitteesta

Linnunmaa Lex yhteistyöhön EcoOnlinen ja 3T Ratkaisujen kanssa

EcoOnline osti 3T Ratkaisut Oy:n koko osakekannan vuoden 2018 alussa. Taustalla oli havainto siitä, että asiakkaille vuodaan tuottaa huomattavaa lisäarvoa tarjoamalla kemikaali-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen työkalut yhden toimijan kautta.

Nyt Linnunmaa Lex tarjoaa kuvioon oman osaamisensa yhteistyösopimuksen kautta: lakiseuranta on saatavilla osana HSEQ Online -palvelua. Kolmen johtavan toimijan yhteistyö tarjoaa asiakkaillemme jatkossa mahdollisuuden entistä kokonaisvaltaisempaan ja vaivattomaan HSEQ-asioiden hallintaan.


HSEQ Online on pilvipalvelu työturvallisuuden ja -terveyden sekä ympäristö- ja laatuasioiden helppoon ja vaikuttavaan johtamiseen. Se on ainoa palvelu, jossa yhdistyvät työkalut johtamiseen, koulutukseen, viestintään ja lainsäädännön seurantaan.

EcoOnlinen tuotevalikoima kattaa järjestelmät kemikaalidokumentaation hallintaan kemikaalien valmistajille, maahantuojille, jakelijoille ja loppukäyttäjille.

Linnunmaa Lex on nykyaikainen, toiminnallinen verkkopalvelu, joka pitää yritysten ja yhteisöjen vastuuhenkilöt ajan tasalla heidän toimintaansa koskevasta lainsäädännöstä ja siihen tulevista muutoksista.


Lisätiedot ja tiedustelut:

Marko Vuorinen

Toimitusjohtaja, 3T Ratkaisut Oy – EcoOnline Group

+358 40 517 7675

marko.vuorinen@3tratkaisut.fi

 

Elli-Inkeri Ryynänen

Toimitusjohtaja, Linnunmaa Lex Oy

+358 40 351 8983

elli-inkeri.ryynanen@linnunmaalex.fi

Vieritä ylös