Maksuton EHS-ajankohtaiswebinaari to 14.6.

Mitä?

Linnunmaa Lexin lakiasiantuntijat järjestävät asiakkaille ja kevään messuvieraille maksuttoman EHS-lainsäädännön ajankohtaiswebinaarin torstaina 14.6.2018.

Webinaarissa on kaksi osiota. Ensimmäisessä osiossa luodaan katsaus ajankohtaisiin lakimuutoksiin sekä tulossa olevaan uuteen, keskeiseen sääntelyyn. Toisella puoliskolla perehdytään vaatimusten täyttymisen arviointiin, joka on olennainen osa mm. ISO 14001 -standardia. Mitkä asiat on saatettava kuntoon ennen kesälomaa?

Esittelemme osallistujille webinaarin aikana myös Linnunmaa Lex -lakiseurantasovelluksen käyttöä – tervetuloa tutustumaan meihin!

Missä?

Webinaari järjestetään Skype-yhteyden välityksellä. Lähetämme sähköpostiisi kutsulinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan kokoukseen.

Huomioithan, että Skypen teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät kutsulistalla kaikille osallistujille.

Milloin?

Torstaina 14.6.2018 klo 14 alkaen (Skype-yhteys). Webinaari kestää noin kaksi tuntia.

Webinaariohjelma:

14.00 Katsaus ajankohtaisiin lakimuutoksiin ja tulossa olevaan uuteen sääntelyyn.
14.50 Kysy – Me vastaamme! Mahdollisuus kysyä lisää ajankohtaisista lakiasioista.
15.00 Vaatimusten täyttymisen arviointi – Mitä täytyy arvioida ja miten?
15.30 Kysy – Me vastaamme! Mahdollisuus kysyä ja keskustella lisää arvioinnin tekemisestä.

Osallistuminen webinaariin on maksutonta. Ilmoittautuminen 12.6.2018 mennessä. Lähetä nimesi ja yhteystietosi osoitteeseen palvelu@linnunmaalex.fi otsikolla ”Ajankohtaiswebinaari”.