Pohjoinen Teollisuus 2018 ja PacTec Helsinki -tapahtumat toukokuussa

Linnunmaa Lex on tänä vuonna näytteilleasettajana useassa tapahtumassa. Toukokuussa vuorossa ovat Pohjoinen Teollisuus sekä PacTec Helsinki. Tervetuloa tutustumaan meihin paikan päällä!

 

 

Pohjoinen Teollisuus on Pohjois-Suomen suurin teollisuustapahtuma, joka järjestetään Ouluhallissa 23.–24.5.2018. Tapahtumaan kokoontuvat alan parhaat osaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet. Ohjelmassa on monipuolisesti seminaareja, infotilaisuuksia, puheenvuoroja sekä muita tapahtumia – näyttelyosastoja unohtamatta.

Lexin löydät osastolta 100, A1- ja B1-alueita vastapäätä kulkemalla sisäänkäynnistä kohti ohjelmalava Hailuotoa.

 

 

PacTec Helsinki järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.-31.5. yhtä aikaa PulPaperin, Wood-messujen sekä Bioenergyn kanssa. PacTec on pakkaus- ja materiaalinkäsittelyalan tapahtuma, jossa on mukana koko pakkausalan arvoketju suunnittelusta käyttöön ja paino- ja pakkauskoneista markkinointiin.

Lexin löydät Demoalueen edestä käytävältä 7N.

 

Lisätietoa tapahtumista löydät osoitteista  https://pohjoinenteollisuus.fi/ sekä http://pfsptec.messukeskus.com/


Linnunmaa Lex palvelee yli 180 asiakasyritystä ajantasaisen EHS-lainsäädännön (Environment, Health, Safety) tiimoilta. Asiakkaamme ovat pääasiassa eri alojen teollisuusyrityksiä. Me tarjoamme parhaan asiantuntemuksen ja asiakaspalvelun sekä nykyaikaisimman ohjelmiston lakivelvoitteiden ja -tiedon hallintaan.

  • ympäristö
  • kemikaalit
  • työturvallisuus
  • HR
  • tietosuoja, ICT
  • energia ja energiatehokkuus
  • tuoteturvallisuus
  • elintarvikkeet
  • työpaikalla nähtävänä pidettävät lait

www.linnunmaalex.fi

Vieritä ylös