Kemikaalien käyttäjän teemapäivä tiedossa jälleen – vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

EcoOnline järjestää taas helmi- ja huhtikuussa suositun Kemikaalien käyttäjän teemapäivän yhteistyössä Linnunmaan ja Insteam Consultingin kanssa. Tule kuuntelemaan asiantuntijoita ja käymään keskustelua kemikaalilainsäädäntöön, tekniseen turvallisuuteen, käyttöturvallisuustiedotteiden sisältöön ja riskinhallintamenettelyihin liittyen.

Teemapäivät järjestetään syksyllä Helsingissä ja Tampereella. Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä:

Mietityttävätkö kemikaaleihin liittyvät lainsäädännölliset vaatimukset ja niiden seuranta?

Myös Linnunmaa Lex on mukana Kemikaalien käyttäjän teemapäivillä. Tarjoamme nykyaikaisen ja helppokäyttöisen ratkaisun toimintaanne koskevien lainsäädännöllisten vaatimusten seurantaan ja arviointiin. Palveluumme voit tutustua lisää nettisivuillamme.

Nähdään teemapäivillä!

Vieritä ylös