Haku tähän avoimeen paikkaan on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi!


Töihin meille? Etsimme juristiopiskelijaa osa-aikatöihin tai harjoitteluun Joensuun tai Kuopion toimistollemme!

Etsimme jälleen reipasta, huolellista, kirjoitus- ja kielitaitoista juristiopiskelijaa osa-aikatyöhön Joensuun tai Kuopion toimistollemme. Myös harjoittelujakson suorittaminen on mahdollista. Toivomme, että opiskelet oikeustieteitä vähintään neljättä vuotta. Pääset työssäsi tutustumaan muuttuvaan lainsäädäntöön sekä yritysmaailman ja teollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja sopivasti haastetta – siis mainion startin työelämään!


Osa-aikatyössä työskentelet säännöllisesti keskimäärin 1 päivän viikossa avustaen juristejamme lakimuutosten, raportoinnin sekä asiakaspalvelun parissa. Kirjoitat myös ajankohtaisia juttuja lakiuutisiin. Tilanteen vaatiessa voit silloin tällöin tehdä töitä tiiviimminkin: asiakasprojektimme vaativat joskus lisäresursseja pikaisellakin aikataululla.

Opastamme sinut yhdessä kaikkiin työtehtäviin ja varmistamme, että pääset osaksi työporukkaamme niin ammatillisesti kuin työyhteisön jäsenenäkin. Voit joustavasti sovittaa työskentelyn opintojesi oheen – haluamme varmistaa, että myös opintosi edistyvät tavoitteidesi mukaisesti. Työ sijoittuu kevätlukukaudelle; jatko on mahdollinen projektitilanteemme mukaan.

Työmme painopiste on ympäristöjuridiikassa (ympäristö, kemikaalit), minkä lisäksi palvelemme asiakkaitamme erityisesti työturvallisuus-, tuoteturvallisuus,- elintarvike- sekä HR-lainsäädännön alueilla. Tästä linkistä voit tutustua tarkemmin tehtäväkenttäämme.


Edellytämme hakijalta:

  • Reipasta asennetta ja itseohjautuvaa otetta työhön
  • Pitkäjännitteisyyttä ja kykyä tarkkaan, yksityiskohdat huomioivaan työskentelyyn
  • Kokemusta asiakaspalvelun parista ja innostusta konsultin työtä kohtaan
  • Soveltuvaa tutkintopohjaa oikeustieteestä (ympäristöoikeudesta hallittava vähintään perusteet)

Kieli- ja kirjoitustaito:

  • Erinomaista suomen kielen hallintaa ja kykyä tuottaa laadukasta tekstiä
  • Erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • Hyvää ruotsin kielen kirjallista hallintaa ja lukutaitoa

Tervetuloa tekemään mielenkiintoista ja monipuolista työtä kivaan porukkaan! Voit tutustua meihin lexiläisiin tämän artikkelin kautta.


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen elli-inkeri.ryynanen@linnunmaalex.fi 28.2.2018 mennessä. Muista kirjoittaa hakemukseesi tai saateviestiisi tieto siitä, haluatko sijoittua Joensuuhun vai Kuopioon.

Järjestämme haastatteluita tarpeen mukaan ja suljemme haun sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin aikaisintaan yllä mainittuna päivänä 28.2.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa.

Lisätiedot ja tiedustelut puhelimitse, Elli, p. 040 351 8983 tai sähköpostitse elli-inkeri.ryynanen@linnunmaalex.fi.

Vieritä ylös