Linnunmaa Lexin uudet aihealueet

Linnunmaa Lexin tehtävänä on tarjota asiakkailleen hyödyllistä, ajantasaista tietoa heitä koskevasta lainsäädännöstä. Meidät erottaa muista erityisesti iloinen asiakaspalvelumme, vankka osaamisemme sekä moderni Lex-ohjelmistomme. Teemme työtämme asiakkaiden ehdoilla ja keskustelemme mielellämme kaikista toimintaamme liittyvistä kehitysehdotuksista. Nyt haluamme kysyä sinulta, mitä uusia aihealueita haluaisit liittää lakiseurannan piiriin.

Vastaamalla vaikutat!

Mitä sinä tai työtoverisi toivotte osaksi Lex-palvelua? Rastita kyselystä ne aihealueet, joista mielestäsi olisi eniten hyötyä yrityksellesi. Pyrimme toteuttamaan kysytyimmät laajennukset. Laajennusten käyttöoikeudet hinnoitellaan erikseen. Voit vastata halutessasi myös nimettömänä.

 

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä. Kiitos osallistumisestasi!

 

Linnunmaa Lexin tiimi

palvelu@linnunmaalex.fi
+358 40 351 8983

Vieritä ylös