Tietosuojatyöpaja – Tietosuoja-asetuksen tuomat velvoitteet haltuun

 

Linnunmaa Lex järjestää Tietosuojatyöpajaa, jonka tavoitteena on selkeyttää EU:n tietosuoja-asetuksen tuomia uusia velvoitteita ja varmistaa, että kaikki olennainen on tiedossa ennen siirtymäajan päättymistä 25.5.2018. Ensimmäiset työpajat on mahdollista varata marraskuulle.

Työpaja järjestetään yrityskohtaisesti ja siihen voi osallistua useampi henkilö. Työpaja koostuu luento-osuudesta sekä varsinaisesta työpajasta, jossa keskeiset velvoitteet käydään läpi oman yrityksesi näkökulmasta. Sinulla on myös mahdollisuus esittää omaa toimintaasi koskevia kysymyksiä, joihin etsitään vastauksia työpajassa tai sen jälkeen.

Työpaja järjestetään joko omalla toimipaikallasi tai Skype-etäyhteyden kautta. Työpajan kesto on noin kolme tuntia.

 

Tiedustelut ja ajanvaraukset:

Tiina Juntunen

+ 358 44 765 4414

tiina.juntunen@linnunmaalex.fi

 

Työpajan hinta 1 100 € + mahdolliset matkakulut + alv.

Lue lisää tietosuojalainsäädännöstä täältä ja siihen liittyvistä kansallisista muutoksista täältä.

Vieritä ylös