Haku tähän paikkaan on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi!

 

Töihin meille? Etsimme juristiopiskelijaa alkavan lukukauden ajaksi!

 

Etsimme reipasta, huolellista, kirjoitus- ja kielitaitoista juristiopiskelijaa osa-aikatyöhön Joensuun toimistollemme. Toivomme, että opiskelet oikeustieteitä vähintään neljättä vuotta. Pääset työssäsi tutustumaan muuttuvaan lainsäädäntöön sekä yritysmaailman tarpeisiin. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja sopivasti haastetta – siis mainion startin työelämään!

Työskentelet 1-2 päivää viikossa avustaen juristejamme lakimuutosten, raportoinnin sekä asiakaspalvelun ja laskutuksen parissa. Teet myös myyntityötä. Opastamme sinut yhdessä kaikkiin työtehtäviin ja varmistamme, että pääset osaksi työporukkaamme niin ammatillisesti kuin työyhteisön jäsenenäkin. Voit joustavasti sovittaa työskentelyn opintojesi oheen – haluamme varmistaa, että myös opintosi edistyvät tavoitteidesi mukaisesti. Työ sijoittuu syyslukukaudelle, jatko on mahdollinen projektitilanteemme mukaan.

Edellytämme hakijalta:

  • Reipasta asennetta ja itseohjautuvaa otetta työhön
  • Kokemusta myynnin ja asiakaspalvelun parista
  • Soveltuvaa tutkintopohjaa oikeustieteestä (ympäristöoikeudesta hallittava vähintään perusteet)
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyvää ruotsin kielen kirjallista hallintaa ja lukutaitoa

Tervetuloa tekemään mielenkiintoista ja monipuolista työtä kivaan porukkaan!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen elli-inkeri.ryynanen@linnunmaalex.fi. Otsikoi viestisi ”Juristiassistentti Etunimi Sukunimi”. Järjestämme haastatteluita tarpeen mukaan ja suljemme haun sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Lisätiedot puhelimitse ja sähköpostitse kesäkuussa, Elli-Inkeri Ryynänen, p. 040 351 8983, elli-inkeri.ryynanen@linnunmaalex.fi.

Vieritä ylös