Yhteydenottolomakkeissa teknistä vikaa – tarjouspyyntöjen käsittelyssä havaittu katko

Havaitsimme, että yhteydenottolomakkeet sivulla https://www.linnunmaalex.fi/tarjouspyynto eivät ole toimineet normaalisti maalis-huhtikuun aikana. Kyseessä oli tekninen vika, joka on nyt sivuston ylläpitäjän puolesta korjattu. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa, erityisesti mikäli olet jättänyt meille yhteydenotto- tai tarjouspyynnön kevään aikana.

 

Vastaamme yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin pyyntöihin normaalisti saman työpäivän aikana. Pidämme sujuvaa asiakaspalvelua ensiarvoisen tärkeänä ja pahoittelemme, mikäli emme ole vastanneet viestiisi. Pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä uudestaan joko sähköpostitse osoitteessa palvelu@linnunmaalex.fi tai lomakkeen kautta.

 

Lomakkeiden toiminta on nyt korjattu ja testattu.

 

Yhteistyöterveisin,

Linnunmaa Lexin tiimi

Vieritä ylös