Elintarvikelainsäädäntö aina ulottuvillasi

Elintarvike- ja kontaktimateriaaliteollisuuden toimijoiden käyttöön koottu verkkopalvelu pitää sinut ajan tasalla lakimuutoksista ja keskeisistä velvoitteista. Se on käyttäjäystävällinen, nykyaikainen tapa seurata elintarvikkeita ja kontaktimateriaaleja koskevaa sääntelyä sekä raportoida vastuullisesta toiminnasta. 

Seuraamme puolestasi alan lainsäädännön muutoksia ja tuomme tiedon käyttöösi helposti ymmärrettävässä muodossa. Asiakasyritystemme tarpeisiin suunnitellut työkalut helpottavat lakien, säädösten ja niihin liittyvien toimenpiteiden käsittelyä organisaatiossasi. 

Palvelu sopii hyvin myös muiden legal compliance -palveluidemme, kuten EHS-palvelun, oheen yrityksesi kokonaisvaltaisen vastuullisuuden tueksi. 

LeGAL COMPLIANCE -Verkkopalvelu

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lexin legal compliance -palvelu on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Tarjoamme maksuttoman käyttökoulutuksen ja kattavan tuen palvelun käyttöön työsi arjessa.

Miten Elintarvikkeet & Kontaktimateriaalit -palvelu otetaan käyttöön?

Pyydä tarjous. Kun teet tilauksen, saat palvelun käyttöösi avaimet käteen -periaatteella ja pääset heti kirjautumaan. Perehdytämme sinut maksutta järjestelmän käyttöön. 

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.  

Kuinka monta käyttäjää voin lisätä palveluun?

Voit lisätä oman yrityksesi sisältä niin monta käyttäjää kuin haluat. Käyttäjien määrä ei vaikuta palvelun hintaan. Tarvittaessa voimme avata myös yhteiskäyttötunnuksia. Mikäli olet hankkinut henkilölisenssin, et voi lisätä muita käyttäjiä.

Voiko palvelua käyttää usealla tehtaalla tai toimipaikalla?

Kyllä voi. Tällöin voit ottaa käyttöön ns. konsernimallin, jossa eri toimipaikat on eritelty. Merkintöjä, arviointeja ja raportteja voi tehdä yhdellä kertaa useampaan kohteeseen. Pyydä tarjous konsernimallista.

Mitä ominaisuuksia palvelussa on?

Palvelu sisältää ajantasaisen, elintarvike- ja kontaktimateriaaliteollisuuden käyttöön kootun lakikirjaston sekä lakimuutokset asiantuntijoiden selostamina. Palvelussa on työkalut hakuun ja raportointiin sekä monipuoliset merkintä- ja viestintätyökalut (kommentit, muistiinpanot, tehtävät, vastuutahot, liikennevalot, viestien lähetys). Palvelu sisältää myös asiantuntijoidemme tarjoaman maksuttoman chat-tuen.

Tuleeko lakimuutoksista ilmoituksia sähköpostiin?

Kyllä. Palvelu lähettää sinulle automaattisen yhteenvedon kolmen kuukauden välein.

Mitä hintaan sisältyy?

Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on Elintarvikkeet ja Kontaktimateriaalit -palvelun sisältö, kaikki verkkopalvelun työkalut, rajaton määrä käyttäjiä, automaattiset ilmoituspostit, chat-tuki ja neuvonta.

Pyydä tarjous.

Scroll to Top