Avoin työpaikka: Legal Trainee

Etsimme reipasta, huolellista ja kirjoitustaitoista osa-aikaista harjoittelijaa Linnunmaa Lexin tiimiin. Pääset työssäsi tutustumaan muuttuvaan lainsäädäntöön sekä legal compliance -toimintaan yritysmaailman eri osa-alueilla. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja selkeät omat työtehtävät harjoittelun ajaksi.

Legal trainee Linnunmaa Lex
Meistä

Linnunmaa Lex tuottaa innovatiivista legal compliance -verkkopalvelua. Tehtävänämme on pitää asiakkaamme ajan tasalla niiden toimintaa koskevasta lainsäädännöstä, auttaa sääntelyn vaatimusten tunnistamisessa sekä arvioinnissa ja kertoa lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista ymmärrettävällä tavalla. Näin tuemme yritysten vastuullisuustyötä.

Legal compliance -palveluitamme käyttää tällä hetkellä yli 400 yritystä, kuntaa ja muuta toimijaa. Palveluidemme käyttäjiä asiakasyrityksissämme ovat esimerkiksi ympäristö- ja turvallisuuspäälliköt, HR-päälliköt sekä muut yritysjohtajat, jotka tarvitsevat omassa työssään tuoretta ja selkeää lakitietoa.

Referensseihimme kuuluvat eri toimialoilta esimerkiksi Abloy, Thermo Fisher, Kuusakoski, Wihuri, Fazer, Paulig sekä Lumene.

Tehtävän sisältö

Harjoittelun aikana tulet mm. avustamaan legal compliance -verkkopalveluidemme sisällöntuotannossa ja lakimuutosten seurannassa, tekemään juridisia taustaselvityksiä, kirjoittamaan uutisartikkeleita sekä avustamaan asiantuntijoitamme erilaisissa projekteissa.

Opastamme sinut kaikkiin työtehtäviin ja pääset osaksi työporukkaamme niin ammatillisesti kuin työyhteisön jäsenenäkin. Voit joustavasti sovittaa työskentelyn opintojesi oheen – haluamme varmistaa, että myös opintosi edistyvät tavoitteidesi mukaisesti.

Harjoittelun kesto on 5 kuukautta välillä 23.1.-22.6.2023. Työtä on noin 1-2 päivänä viikossa ja työpäivän pituus on 5-7,5 tuntia.

Edellytämme hakijalta

  • Reipasta asennetta ja vastuullista otetta työhön
  • Soveltuvaa oikeustieteellistä opintotaustaa
  • Erinomaista ja virheetöntä kirjallista suomen kielen taitoa
  • Iloista mieltä ja palveluhenkisyyttä

Tervetuloa tekemään mielenkiintoista ja monipuolista työtä kivaan porukkaan!

Hakuaika ja hakemuksen toimittaminen

Hakuaika päättyy 4.12.2022. 
Toimita hakemus sähköpostitse: tarja.anunti@linnunmaalex.fi

Lisätiedot ja tiedustelut

Tarja Anunti, p. 040 809 8664

Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme ja LinkedInissä.

Vieritä ylös