Lakiseuranta teollisuudessa – maksuton ja kaikille avoin esittely 14.10.2021 klo 13

Lainsäädäntö koskettaa jokaista organisaatiota ja sen toiminnoista vastaavaa henkilöä. Jatkuvasti muuttuvan sääntelyn seuraaminen edellyttää säännöllisyyttä. Lakiseurannan avulla organisaatio varmistaa, että voimassa oleva lainsäädäntö on tunnistettu ja sitä noudatetaan. Se on erottamaton osa riskienhallintaa ja tae toiminnan lainmukaisuudesta, vastuullisuudesta sekä jatkuvuudesta.

  • Mitä lakiseuranta on ja kuka siitä on vastuussa?
  • Miksi lakia pitäisi seurata teollisuustoiminnassa?
  • Mikä on seurattavan sääntelyn kokonaisuus?
  • Millaisia palveluita lakiseurannan tueksi on saatavilla?

Tervetuloa Linnunmaa Lexin maksuttomaan webinaariin, jossa saat tuhdin infopaketin lakiseurannasta teollisuustoiminnassa ja pääset tutustumaan Linnunmaa Lexin EHS (Environment, Health, Safety) -lakiseurantapalveluun. Luvassa on mielenkiintoista keskustelua teollisuustoiminnan sääntelystä ja sen seurannasta.

Aihe: Lakiseuranta teollisuudessa
Aika: torstaina 14.10. kello 13
Kesto: 1 h

Jonna Rytkönen

Jonna Rytkönen

Lakiasiantuntija
+358 44 733 1077
jonna.rytkonen(at)linnunmaalex.fi

Muut puhujat ja ohjelma päivitetään tälle sivulle lähempänä tilaisuutta.

Esittely järjestetään Teams-yhteyden välityksellä. Lähetämme sähköpostiisi kutsulinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan kokoukseen. Osallistuminen on maksutonta.

Webinaarin osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille markkinointiviestejä. Huomioithan, että Teamsin teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät kutsulistalla kaikille osallistujille.

EHS -esittely 14.10.2021

Vieritä ylös