Avoin työpaikka: Lakiasiantuntija EHS-tiimiin

Haku tähän tehtävään on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi!
 
Meistä

Linnunmaa Lex on innovatiivinen lakiseurantapalvelu- ja legal tech -yritys, jonka tehtävänä on pitää yritysasiakkaansa ajan tasalla lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista ja lainsäädännön sisältämistä vaatimuksista. Henkilöstöstämme kukin on erikoistunut tarjoamiimme aihealueisiin, ja pidämmekin laatua ja osaamista tärkeimpinä valtteinamme.

Lakiseurannan tuoteperheeseemme kuuluu tällä hetkellä viisi palvelua:

 • EHS (Environment, Health, Safety)
 • Elintarvikkeet ja kontaktimateriaalit
 • HR & Talous
 • Rakentaminen
 • Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait

Nykyaikaisesta ja toiminnallisesta Lex-verkkopalvelusta asiakkaamme saavat tiedon omaa toimintaansa koskevista sääntelymuutoksista ja vaatimuksista. Kerromme käytännönläheisesti, mitä sääntelyssä kulloinkin on tapahtunut ja annamme asiakkaillemme tietoa siitä, miten muutos vaikuttaa heidän toimintaansa jatkossa. Näin asiakkaamme voivat varmistua siitä, että heidän toimintansa täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset.

Ajantasaisen verkkopalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavasti laadukkaita asiantuntijapalveluita, kuten erilaisia koulutuksia, vaatimusten täyttymisen arviointeja, neuvontaa ja konsultointia.

Asiakkaamme

Palvelemme tällä hetkellä yli 300 yritystä, kuntaa ja muuta toimijaa. Suurin osa asiakkaistamme on suuria tai keskisuuria suomalaisia teollisuusyrityksiä. Referensseihimme kuuluvat eri toimialoilta esimerkiksi Fazer, Abloy, Raute, Teknos, L&T, Cramo, Kemira sekä Destia.

EHS-palvelumme (Environment, Health, Safety) käyttäjiä asiakasyrityksissämme ovat esimerkiksi ympäristö-, laatu- ja turvallisuuspäälliköt, kemikaalivastaavat, tuoteturvallisuusvastaavat, tehdaspäälliköt sekä työsuojelupäälliköt.

Avoin tehtävä

Etsimme iloista, huolellista, oma-aloitteista ja kirjoitustaitoista asiantuntijaa töihin mukavaan työyhteisöömme Joensuuhun tai Kuopioon. Myös etänä työskentely on luonteva osa arkeamme. Tehtävä sijoittuu voimakkaasti kasvaviin EHS-palveluihimme.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, utelias ja toimeen tarttuva. Kiinnität huomiota yksityiskohtiin ja sovittujen prosessien noudattamiseen. Kykenet omaksumaan laajoja asiakokonaisuuksia. Olet kiinnostunut asiakaspalvelusta ja valmis sitoutumaan korkeisiin laatutavoitteisiimme. Tiimin jäsenenä toimiminen ja hyvä yhteishenki ovat sinulle tärkeitä. Olet luonteva ja koko tiimin huomioiva viestijä.

Tehtäviisi kuuluvat:
 • Asiakaslakikirjastojen laatiminen ja ylläpito (asiakkaiden toimintaa koskevan relevantin sääntelyn tunnistaminen)
 • Uusien asiakkaiden kouluttaminen Lex-lakiseurantapalvelun käyttöön
 • Asiakaspalvelu ja neuvonta (erilaiset lakiselvitykset ja tiedusteluihin vastaaminen, tekninen ja juridinen chat-tuki)
 • Lakimuutosten ja sääntelykentän tapahtumien seuranta ja raportointi
 • Asiantuntijapalvelut ja konsultointi
 • Tiimin sisäisen viestinnän koonti (tiimipalaverit, viestintä myyntitiimin kanssa)
 • Uutisten ja asiantuntija-artikkeleiden laadinta
 • Palveluidemme kehittäminen pitkäjänteisesti yhdessä muun tiimin kanssa
 • Muut tehtävät ja mahdollisuudet oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
Tehtävän hoitaminen edellyttää:
 • Tehtävään soveltuvaa oikeudellista koulutusta (esim. HTM, OTM, oikeustradenomi)
 • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
 • Ammattimaista ja palvelevaa otetta asiakkaiden kanssa työskentelyyn
 • Kiinnostusta kehittää palveluita ja toimintatapoja
 • Hyviä IT-taitoja ja -valmiuksia – erityisesti Office-ohjelmistot, PowerPoint
 • Matkustusvalmiutta Suomen sisällä
 • Ratkaisukeskeistä asennetta, tiimitaitoja ja palveluhenkeä

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työskentelypuitteet, vastuullisen tehtäväkentän, hyvän perehdytyksen ja tuen sekä mukavan työyhteisön. Tarjoamme henkilöstöllemme jatkuvasti myös mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää ammatillista osaamistaan.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen elli-inkeri.mononen@linnunmaalex.fi. Järjestämme haastatteluita joustavasti. Haku suljetaan sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut:

Elli-Inkeri Mononen, p. 040 351 8983 tai elli-inkeri.mononen@linnunmaalex.fi.

Vieritä ylös