Ajankohtaiskatsaus: Taloushallintopalvelujen sääntely – kun kirjanpitolaki ja verolait eivät riitä – 10.6.2021 klo 14 (maksuton)

Linnunmaa Lexin ajankohtaiskatsauksessa torstaina 10. kesäkuuta kello 14 aiheena on taloushallintoalan sääntely, sen moninaiset säädökset sekä toimintaa koskevien vastuiden tunnistaminen. Tilaisuudessa puhuvat Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman ja Linnunmaa Lexin lakiasiantuntija Tarja Anunti.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan verkkotilaisuuteen. Luvassa on kolmivarttinen kiinnostavia puheenvuoroja ja tiivistä keskustelua!

OHJELMA (torstai 10.6. kello 14)
  •  Taloushallintopalvelujen sääntely – kun kirjanpitolaki ja verolait eivät riitä                    Janne Fredman, johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto

Työaikalaki, tietosuoja-asetus, laki yksityisyyden suojasta työelämässä, rahanpesulaki, whistleblower, rikoslaki, laki takaisinsaannista konkurssipesään… Millaista roolia taloushallintoalan sääntely näyttelee arjen työssä?

  • Sääntelyn seuraaminen ja taloushallintoa koskevien vaatimusten tunnistaminen
    Tarja Anunti, lakiasiantuntija (HR & Talous), Linnunmaa Lex Oy

Muuttuvan sääntelyn seuraamisen haaste ja sen selättäminen. Henkilöstö- ja taloushallinnon lakiseurantapalvelu ratkaisuna taloushallinnon ajantasaisten vaatimusten tunnistamiseen. Miten voit parantaa työtäsi lakiseurannan avulla? 

  • Yhteinen keskustelu ja yleisön kysymykset

Esittely järjestetään Teams-yhteyden välityksellä. Lähetämme sähköpostiisi kutsulinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan kokoukseen. Osallistuminen on maksutonta.

Webinaarin osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille markkinointiviestejä. Huomioithan, että Teamsin teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät kutsulistalla kaikille osallistujille.

HR-lakiseurantapalvelun esittely 10.6.2021

Vieritä ylös