Ajankohtaiskatsaus: Koneturvallisuutta koskeva sääntely – suunnittelusta käyttöön – 10.6.2021 klo 13 (maksuton)

Linnunmaa Lexin ajankohtaiskatsauksessa torstaina 10. kesäkuuta kello 13 aiheena on koneturvallisuuteen liittyvä sääntely, koneiden suunnittelun yleiset periaatteet ja koneita koskeva työturvallisuus. Tilaisuudessa puhuvat Koneturvan EHSQ-asiantuntija Jarmo Haring ja Linnunmaa Lexin toimitusjohtaja Elli-Inkeri Mononen.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan verkkotilaisuuteen. Luvassa on kolmivarttinen kiinnostavia puheenvuoroja ja tiivistä keskustelua!

OHJELMA (torstai 10.6. kello 13)
  • Koneturvallisuutta koskeva sääntely – suunnittelusta käyttöön
    Jarmo Haring, EHSQ-asiantuntija, Koneturva

Katsaus koneturvallisuussääntelyyn ja koneiden suunnitteluperiaatteisiin käytännön esimerkkien kautta. Mikä on kone ja miten sen riskit tulee arvioida?

  • Sääntelyn seuraaminen ja koneturvallisuutta koskevien vaatimusten tunnistaminen
    Elli-Inkeri Mononen, toimitusjohtaja, Linnunmaa Lex Oy

Muuttuvan sääntelyn seuraamisen haaste ja sen selättäminen. EHS-lakiseurantapalvelu ratkaisuna koneturvallisuutta koskevien ajantasaisten vaatimusten tunnistamiseen ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin. Miten voit parantaa koneturvallisuutta lakiseurannan avulla? 

  • Yhteinen keskustelu ja yleisön kysymykset

Esittely järjestetään Teams-yhteyden välityksellä. Lähetämme sähköpostiisi kutsulinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan kokoukseen. Osallistuminen on maksutonta.

Webinaarin osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käyttää esimerkiksi palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille markkinointiviestejä. Huomioithan, että Teamsin teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät kutsulistalla kaikille osallistujille.

EHS-lakiseurantapalvelun esittely 10.6.2021

Vieritä ylös