Avoin työpaikka: harjoittelu työoikeustiimissä

Etsimme reipasta, huolellista ja kirjoitustaitoista harjoittelijaa Joensuun toimistollemme. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja oman vastuullisen projektin harjoittelusi ajaksi.

Harjoittelun aikana tulet täydentämään Linnunmaa Lexin verkkopalvelun sisältöjä työoikeuteen liittyen. Pääset tutustumaan työehtosopimuksiin sekä työelämän ja talouden sääntelyyn. Pääset myös kirjoittamaan uutisartikkeleita ja avustamaan asiantuntijoitamme erilaisissa projekteissa.

Opastamme sinut kaikkiin työtehtäviin ja varmistamme, että pääset osaksi työporukkaamme niin ammatillisesti kuin työyhteisön jäsenenäkin. Voit joustavasti sovittaa työskentelyn opintojesi oheen – haluamme varmistaa, että myös opintosi edistyvät tavoitteidesi mukaisesti.

Edellytämme sinulta:

  • Reipasta asennetta ja vastuullista otetta työhön
  • Soveltuvaa oikeustieteellistä opintotaustaa
  • Erinomaista kirjallista suomen kielen taitoa ja kirjallista ilmaisua
  • Iloista mieltä ja palveluhenkisyyttä

Harjoittelu on palkallinen. Harjoittelu sijoittuu kevättalveen (aloitus sopimuksen mukaan) ja sen kesto on 2 kuukautta. Kolmas kuukausi on projektitilanteemme mukaan mahdollinen.

Tervetuloa tekemään mielenkiintoista ja monipuolista työtä kivaan porukkaan!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.1.2020 mennessä osoitteeseen elli-inkeri.ryynanen@linnunmaalex.fi. Otsikoi viestisi ”Harjoitteluhakemus Etunimi Sukunimi”.

Lisätiedot ja tiedustelut: Elli-Inkeri Ryynänen, p. 040 351 8983, elli-inkeri.ryynanen@linnunmaalex.fi.

Vieritä ylös