7.4.2020 Ajankohtaista sertifioinneissa katsaus ISO 9001, 14001 ja 45001 vaatimuksiin

Tervetuloa kuulemaan Linnunmaa Lexinajankohtaiskatsaus johtamisjärjestelmistä!

Webinaarin aikana käytössäsi on chat, johon voit kirjoittaa kysymyksiä. Vastaamme kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan webinaarin aikana tai sen jälkeen. Esittelemme osallistujille webinaarin aikana myös Linnunmaa Lex -lakiseurantasovelluksen käyttöä –tervetuloa tutustumaan meihin!

Webinaari järjestetään Skype-yhteyden välityksellä ja se kestää noin 1,5 tuntia. Huomioithan, että Skypen teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät webinaarissa kaikille osallistujille.

Osallistuminen webinaariin on maksutonta. Ilmoittaudu ma 6.4.2020 mennessä syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Mahdollisesta peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa.

Webinaarin osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemmemukaisesti. Henkilötietoja voidaan esimerkiksi käyttää palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille uutiskirje tai muita markkinointiviestejä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut:

Jonna Rytkönen

Jonna Rytkönen

Lakiasiantuntija
HTM (ympäristöoikeus, ympäristötieteet)

+358 44 733 1077
jonna.rytkonen(at)linnunmaalex.fi

Vieritä ylös