22.9.2020 Työterveys ja turvallisuus

Tervetuloa kuulemaan Linnunmaa Lexinajankohtaiskatsaus työterveyden ja –turvallisuuden sääntelystä!

Webinaarin aikana käytössäsi on chat, johon voit kirjoittaa kysymyksiä. Vastaamme kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan webinaarin aikana tai sen jälkeen. Esittelemme osallistujille webinaarin aikana myös Linnunmaa Lex -lakiseurantasovelluksen käyttöä –tervetuloa tutustumaan meihin!

Webinaari järjestetään Skype-yhteyden välityksellä ja se kestää noin 1,5 tuntia. Huomioithan, että Skypen teknisten rajoitusten vuoksi osallistujien nimet ja sähköpostit näkyvät webinaarissa kaikille osallistujille.

Osallistuminen webinaariin on maksutonta. Ilmoittaudu ma 21.9.2020 mennessä syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Mahdollisesta peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa.

Webinaarin osallistujien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteemmemukaisesti. Henkilötietoja voidaan esimerkiksi käyttää palveluidemme markkinoinnissa lähettämällä osallistujille uutiskirje tai muita markkinointiviestejä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tarja Anunti

Tarja Anunti

Lakiasiantuntija
HTK (oikeustieteet)

+358 40 809 8664
tarja.anunti(at)linnunmaalex.fi

Vieritä ylös