Miia Halonen aloittaa Linnunmaa Lexillä projektiassistenttina

Miia aloittaa uudistuvan Linnunmaa Lexin projektiassistenttina tänään keskiviikkona. Hän on kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisteriopiskelija Itä-Suomen yliopistosta ja tulee auttamaan lakiseurantapalvelun uudistukseen liittyvissä tehtävissä.

Miia aloitti syksyllä 2016 maisteriopinnot kansainvälisellä International Economics and Resources Law -linjalla, sivuaineenaan ympäristöoikeus. Aikaisemmin hän on opiskellut Tallinnan yliopistossa erikoistuen EU-oikeuteen sekä kansainväliseen oikeuteen. Opiskelujen ohella Miia on työskennellyt Itä-Suomen yliopistolla projektitutkijana. Anssi Keinäsen kanssa yhdessä kirjoitettu selvitys julkaistiin Edilexissä 25.1.2017. Artikkeli ”Mikä vaivaa vaikutusten arviointia? – Vaikutusten arvioinnin puutteet lainsäädännön arviointineuvoston havaitsemana ja lausuntojen huomioiminen hallituksen esityksissä” käsittelee vuoden 2015 lopulla perustetun lainsäädännön arviointineuvoston antamia lausuntoja lakiesitysten vaikutusten arvioinnista sekä niistä tehtyjä havaintoja.

Vapaa-ajalla Miia viettää aikaansa mielellään urheillen sekä ulkoillen, tutustuen Joensuun maisemiin.

Tiimimme toivottaa Miian tervetulleeksi Linnunmaa Lexille!

Vieritä ylös