Linnunmaa Lex uudistuu

Meillä on ilo kertoa, että Linnunmaa Lexin uudistusprojekti on sujunut odotetusti aikataulussaan ja pääsemme vuoden 2017 alkupuolella julkaisemaan nykyaikaisen, tehokkaan ja visuaaliselta ilmeeltään uudistuneen lakiseurantapalvelun. Samassa yhteydessä myös yrityksemme saa uuden ilmeen ja verkkosivut!
Jo hankkeen alussa päätimme, että Linnunmaa Lex pidetään edelleen yhtä helppokäyttöisenä ja yksinkertaisena kuin se nytkin on. Niinpä kaikki palvelumme hyvät perusominaisuudet säilyvät mukana myös uudessa palvelussa. Uudet ominaisuudet tukevat Lexin helppokäyttöisyyttä sekä asiakkaidemme työskentelyä EHS-asioiden parissa.

Kehityshankkeemme lähtökohtana oli visiomme tarjota alamme johtavaa lakiseurantaa ‒ täsmällisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Tähän pyrimme myös jatkossa. Uuden palvelun käyttöönoton tueksi tarjoamme asiakkaillemme opastusvideon, reaaliaikaisen chatin, sähköposti- ja puhelinneuvonnan. Tiesithän, että voit ottaa meihin yhteyttä myös muissa kuin teknisissä pulmissa? Autamme sinua lyhyissä juridisissa kysymyksissä täysin maksutta.

Lähetämme alkuvuonna uuden tiedotteen, jossa kerromme tarkemmin Lexin uusista ominaisuuksista sekä laajentuvasta palvelutarjonnastamme.

Yhteistyöterveisin,

Linnunmaa Lexin tiimi

Vieritä ylös