ECHA julkaisi PK-yrityksille oppaan REACH-rekisteröinnin tietovaatimuksista

ECHA (European Chemicals Agency) on julkaissut PK-yritysten käyttöön kätevän oppaan REACH-rekisteröinnin tietovaatimuksista. Käytännön opas on tarkoitettu henkilöille, joiden vastuulla on tekniseen asiakirja-aineistoon tarvittavien tietojen kerääminen, kun jokin aine rekisteröidään REACH-asetuksen mukaisesti. Opas on suunnattu erityisesti PK-yritysten johtajille ja REACH-koordinaattoreille. Se tarjoaa käytännön apua tietovaatimuksien täyttämiseen eli siihen, mitä tietoja rekisteröintiaineistoon on koottava ja miksi.

Opas on suomenkielinen ja se on luettavissa täältä. Myös Tukes on tiedottanut oppaan julkaisusta nettisivuillaan.

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme, että aineet, joita valmistetaan tai maahantuodaan yli tonni vuodessa ja alle 100 tonnia vuodessa ja jotka halutaan pitää markkinoilla vuoden 2018 jälkeen, on rekisteröitävä viimeistään 31. toukokuuta 2018. Jos ainetta valmistetaan tai maahantuodaan yli 100 tonnia vuodessa, se on rekisteröitävä heti. Lue lisää REACH-rekisteröinnistä täältä.

Vieritä ylös