Uudet energiatehokkuussopimukset vuosille 2017–2025

Energiatehokkuussopimusten uusi kausi käynnistyy 1.1.2017. Uuteen kauteen voi valmistautua jo nyt tutustumalla uusien sopimusten, alakohtaisten toimenpideohjelmien ja liittymisdokumenttien luonnoksiin. Sopimusdokumenttien ”Final draft” -versiot löytyvät Energiatehokkuussopimukset-verkkosivustolta. Verkkosivuilla julkaistut sopimusluonnokset vahvistetaan 14.10.2016 järjestettävässä yhteisessä allekirjoitustilaisuudessa.

Energiatehokkuussopimukset ovat valtion ja yhteiskunnan eri toimialojen välisiä sopimuksia, joiden tavoitteena on tehostaa energiankäyttöä. Sopimuksilla täytetään Suomelle asetetut kansainväliset energiatehokkuusvelvoitteet. Lisätietoa energiatehokkuussopimuksista löytyy Energiatehokkuussopimukset-sivustolta sekä ympäristöministeriön tiedotteesta.

Vieritä ylös